Pirmą kartą čia apsilankęs vaikinas pasiryžęs prabūti 10 dienų, bet įspūdžių pilnas jau ir po keturių.

Jo teigimu, norintiems naujų potyrių amerikiečiams jis patartų keliauti būtent į Lietuvą arba Lenkiją, nes gandai, sklaidantys apie Rytų europietes – gryniausia tiesa.

Pakeitė gyvenimą ir ėmė mokyti kitus

Pats Kyle pasakoja dar paauglystėje kovojęs ne tik su psichologinėmis, bet ir su fizinėmis problemomis. Jis nepasitikėjo savimi, kentė patyčias dėl antsvorio.

Galiausiai susiėmė ir per 8 mėnesius numetė maždaug 36 kilogramus. Nors tikėjosi, kad tuomet viskas pasikeis, iki pirmojo koledžo kurso taip ir liko nebučiuotas. Tačiau tinkamai psichologiškai pasiruošęs, jam pačiam atrodo, pražydo visu gražumu – vieną merginą keitė kita, o kartais pavykdavo susitikinėti ir su keliomis vienu metu.

Apakintas tokios sėkmės jis metė informacinių sistemų inžinieriaus darbą ir pradėjo rašyti tinklaraštį, vesti tūkstančius kainuojančius mokymus merginų negalintiems susirasti vyrams ir leisti knygas. Paskutinė jų – „Haremo vadovas“, apie tai, kaip „įsiveisti nuosavą sugulovių irštvą“.

Apžvelgė lietuves: gražios, bet per plokščios ir per daug rūko

Žadą dažnam gali atimti ne tik toks požiūris, bet ir dalis jo taip puoselėjamo tinklaraščio „This is trouble“ (tai problema – liet.) įrašų. Pavyzdžiui, dar vasarį jame pasirodė vienišo maištininko gidas, skirtas norintiems pažintį Vilnių ir lietuves merginas. Tiesa, autorius ne pats Kyle, o jo kolega Borja.

„870 eurų – tiek investicijų pareikalavo mėnuo nuotykių su lietuvėmis merginomis“, – smulkiai nurodydamas kiek už ką mokėjo, giriasi jis suvedžiotomis merginomis. Joms – nuo 19 iki 27-erių metų. Su vienomis jis pasakoja susipažinęs klubuose, kitomis – gatvėje, trečiomis – per „Tinder“ programėlę.

Straipsnyje atvirai pasakojama ir kokios yra lietuvės. Jo teigimu, 80 proc. nuo 20 iki 25 metų jau yra įsipareigojusios, tačiau konkurencija dėl vyrų čia arši ir tai aiškiai justi.

Kalbėdamas apie išvaizdą jis pabrėžė, kad 50 proc. – natūralios ar dažytos blondinės, 30 – proc. šviesios brunetės, 15 proc. – tamsios brunetės, 5 proc. – raudonplaukės. 8 iš 10, su kuriomis jis kalbėjosi, esą turi mėlynas akis. Užsienietis gyrė lietuvių veido bruožus, primenančius slavių ir šiauriečių miksą, figūras. Jo teigimu, merginos Lietuvoje lieknos lieka dėl jau minėtos konkurencijos ir nešiojančios didesnį nei 36 dydį yra laikomos storomis.

Tačiau jis kritikavo tai, kad dauguma lietuvių – pernelyg plokščios (neturi ryškesnės krūtinės ar užpakaliuko), esą per daug rūko, todėl nelabai daili jų oda, negražūs dantys.

3 pasimatymų taisyklė: papasakojo, kaip pakabinti lietuvę

„Remiantis šia patirtimi, aš sukūriau planą, kuris turėtų padėti vaikinams. Didžiausia tikimybė permiegoti su lietuve – po 3 pasimatymų. Kai susitinki su mergina pirmąjį kartą, paprašyk jos tapti gide ir vadink ją savo seksualia gide po Vilnių. Tokia strategija – ekstremaliai veiksminga. Tai padės sukurti jaukią atmosferą, ji ims tau rodyti gražiausias miesto vietas, kol užsuksite į slaptas, jos mėgstamiausias. Pasidalinusi tuo su tavimi ji ims jaustis patogiau, jūs suartėsite. Tuomet kava/arbata, vaikystės prisiminimai, flirtas be didesnio suartėjimo – bučinys atsisveikinant yra optimaliausia.

Antra, „apšildyk“ ją feisbuke ar per „Whatsapp“ programėlę porą dienų. Dabar ji nebėra gidė. Tu pirmauji, ji turėtų jaustis laiminga bendraudama su paslaptingu užsieniečiu. Pasirink madingą kavinę ar barą, gražiai apsirenk, gundyk ją, būk drąsus, bet prisimink, kad viskas dar prieš akis. Vakaro pabaigoje turi nuspręsti, ar jau metas, ar reikia dar poros dienų. Jei ji nesutiks praleisti naktį su tavimi, pasakyk, kad dabar tavo eilė paruošti vakarienę.

Trečia, sunkiausias darbas padarytas. Pasitik ją aistringais bučiniais, skirk jai visą savo dėmesį, paruošk kokybiško maisto, atsipalaiduokite šnekėdamiesi. Baigus valgyti įpilk jai vyno ar suplak kokteilį, pakviesk į miegamąjį ir parodyk savo muzikos ar vaizdo įrašų kolekciją. Jūs nebesate viešoje vietoje, ji tavo erdvėje, sprok.

Pusryčiai Lietuvoje – neįtikėtinai pigūs. Po visko pakviesk ją į kavinę ir užsitikrink gerus santykius ateityje, kad galėtumėte tai pakartoti. Ir tai viskas, žmonės“, – stebėjosi Borja, pasidalindamas ir itin atviromis su juo susitikusių merginų nuotraukomis.

Lietuves vadina kokybiškomis – 3 pasimatymo verta palaukti

Paklausus Kyle, ką mano apie savo kolegos pastebėjimus, jis tik šyptelėjo – dabar pats turi merginą (su viena ukrainiete draugauja jau nuo gegužės), stengiasi būti jai būti ištikimas, tad praktiškai teorijų neišbandė.

„Matau, kad jis buvo teisus kalbėdamas apie atmosferą Vilniuje. Iš to, ką man pavyko pamatyti, sutinku su juo. Dėl merginų – manau, tai puikus straipsnis. Tiesa, kad gauti panašias intymias nuotraukas yra lengva. Turi suprasti, kad kai esi Vakaruose, patenki į brutalų santykių žaidimą. Tu turi kovoti, kad išgyventum. Pats aš merginų nuotraukų neviešinu, gal nesąžininga, tačiau jis pasakė, kad viskas gerai“, – tokį sprendimą aiškino jis.

Kyle teigimu, po publikavimo šis straipsnis iš karto nesusilaukė didelės sėkmės, tačiau jį periodiškai vis kas skaito. Iš raktažodžių jis aiškino matantis, kad dažniausi skaitytojai yra asmenys, kurie planuoja keliones į Vilnių.

„Kai kalbėjau su draugais, jų nuomonė apie lietuves merginas taip pat panaši. Jie sako, kad merginos čia – labai kokybiškos, jei galiu taip pasakyti. Kitaip nei amerikietės, po valandos susirašinėjimo „Tinder“ jos nebus tavo lovoje, bet to trečio pasimatymo verta palaukti“, – juokėsi jis.

Amerikietis Kyle

Palygino lietuves su amerikietėmis

Kyle teigimu, lietuvės amerikiečiams vis dar yra labai paslaptingos, nepažintos, tačiau jis aiškina įsitikinęs, kad mitai apie Rytų europietes yra teisingi.

„Norėčiau palyginti lietuves su amerikietėmis. Jei tu pabučiuosi merginą Amerikoje, tu negali būti įsitikinęs, kad jai patinki. Jei tu gausi merginos numerį klube, tikimybė, kad ji tau paskambins – maždaug 10 proc. Jos ten turi daugybę galimybių ir gali rinktis. Ypač – Kalifornijoje. Vyrų ten daugiau nei moterų ir jie tiesiog pešasi dėl jų. Net jei tu pasimylėjai su amerikiete per pirmąjį pasimatymą, tik 15 proc. tikimybė, kad su ja dar kartą susitiksite. Merginos ten išlepusios, jei kalbėsime apie rimtus santykius.

Tuo metu merginos iš Rytų Europos yra labai malonios, švelnios, lieknos, puikiai rengiasi. Jos mėgsta vyrus ir jais mėgaujasi. Nemanau, kad vyrai Vakaruose renkasi mano mokymus, nes jie to labai nori – jie neturi kito pasirinkimo. Čia yra daugiau vyrų, tad merginos dėl jų kovoja, rodo jiems dėmesį, o į gautą atsako“, – lygino jis.

Papasakojo apie lietuvius vyrus

Vilniaus pasilinksminimo vietose Kyle sakė praleidęs dvi naktis ir įdėmiai stebėjęs, kaip lietuviai vyrai bendrauja su moterimis.

„Pastebėjau, kad jie dažniau bendrauja su merginomis iš to paties socialinio rato. Pavyzdžiui, ir į barus ateinama grupėmis. Nemačiau daug bandymų suvilioti vienas prieš vieną. Bendra situacija yra daugiau tradicinė – kai tu susipažįsti su draugų draugais. Patogu, tačiau laikai keičiasi“, – įspėjo jis.

Paklaustas, ką mano apie lietuvius vyrus, Kyle juokavo, kad, pirma, jie – labai aukšti.

„Stebiu juos tik kelias dienas, tačiau matau, kad jie nėra tokie pikti ar agresyvūs kaip, pavyzdžiui, rusai ar ukrainiečiai. Jie draugiškesni. Pastebėjau ir nemažai atvejų, kai vyrai elgiasi labai desperatiškai, norėdami suvilioti merginą. Tarkime, dieną, kai rinktinė žaidė krepšinį prieš Nigeriją – buvo ir tiek daug girtų lietuvių! Suprantu, kad krepšinis Jūsų religija, bet jie buvo tokie girti ir taip stengėsi prieš merginas tikėdamiesi geriausio... Nenoriu taip anksti pateikti apibendrinimą, kad lietuviai privalo daug išgerti, jei nori prieiti prie merginų, bet kiek panašu į tai“, – pastebėjo amerikietis.

Jei 10 lietuvių nuvežtum į Ameriką, visi išsižiotų

Savo ruožtu pirmasis Kyle įspūdis apie lietuves merginas – jos turi labai gražius plaukus.

„Bet nepasakyčiau, kad lietuvės merginos gražiausios pasaulyje. Man gražiausios ukrainietės. Tačiau taip, jei perkeltum 10 lietuvių merginų į Ameriką, ten visi į jas spoksotų išsižioję“, – pripažino jis.

Be to, amerikiečio teigimu, susitikinėti su europietėmis yra daug maloniau nei su amerikietėmis. Pats jis sakė tikrai neplanuojantis, tarkime, vesti ir susilaukti vaikų su amerikiete.

Papasakojo apie buvusias merginas

„Paskutinės mano merginos buvo amerikietė, kolumbietė ir dabar – ukrainietė. Su amerikiete draugavau, nes tuomet tai buvo vienintelis mano pasirinkimas. Ji buvo keista ir neurotiška. Kita mergina buvo iš Kolumbijos. Tuo metu ten gyvenau. Tačiau mes turėjome pakankamai „laisvus“ santykius. Ji pernelyg nekreipė dėmesio, ką aš veikiu. Susitikdavau su kitomis merginomis, tačiau jai buvo nė motais.

Kone visos mano merginos, su kuriomis draugavau ilgesnį laiką, galiausiai išsiaiškindavo apie mano tinklaraštį, tad nuo ukrainietės nieko neslėpiau nuo pat pradžių. Ji gal nėra tuo labai patenkinta, tačiau pernelyg neprieštarauja. Be to, ji nori veikti dalykus, kurie daro mane laimingą“, – gyrėsi tuo jis.

Nors Kyle juokavo mėgstantis posakį, populiarų Amerikoje, kad kasdien valgomas net didkepsnis pabosta, kartais norisi ir picos, sako šiuo gyvenimo etapu besistengiantis kurti gražius ilgalaikius santykius.

Amerikietis Kyle

Europoje aplankyti rekomenduotų Lietuvą ir Lenkiją

„Vilniuje – labai drėgna ir daug lietaus, bet jis turi žavesio. Vienareikšmiškai, vaizdas čia labai skiriasi nuo to, ką, pavyzdžiui, mačiau Ukrainoje. Užaugau Amerikoje, todėl kai kurie dalykai –egzotika, patyriau kultūrinį šoką ten apsilankęs. Vis dėlto, jei kas prieitų prie manęs ir paklaustų, kur jam Europoje apsilankyti, nes nori naujų potyrių, bet nenori patirti šoką, patarčiau jam užsukti į tokias vietas kaip Lietuva ar Lenkija. Išlaikote tradicijas, tačiau čia galima pamatyti ir modernių dalykų, su anglų kalba situacija daug geresnė. Be to, čia tiesiog labai gera atmosfera“, – pasakojo jis.

Į Lietuvą Kyle atvyko iš Paryžiaus, tad paklaustas apie lietuvius tik šyptelėjo, kad, jei palygintų šių tautų atstovus, lietuviai draugiškesni.

„Prancūzai nekenčia kalbėti angliškai. Tuo metu Lietuvoje jauni žmonės, iki 30-ies, yra labai entuziastiški ir jie mielai kalba angliškai. Gal jie nėra turėję tiek praktikos, bet nuoširdžiai stengiasi. Jei tu keliausi toliau į Rytus, nebus daug mokančių anglų kalbą. Mano oda kiek tamsesnė nei kitų lietuvių, tad jie kartais kiek smalsiai žiūri, bet dauguma čia sutiktų žmonių buvo labai draugiški. Tiesa, sulaukiau galybės klausimų, kodėl esu čia, ką čia veikiu – jiems pakankamai keista, kad žmonės atvyksta, o ne tik išvysta iš čia“, – paklaustas, ką mano apie lietuvius, pasakojo amerikietis..

Už pusvalandį pokalbio prašo 127 dolerių: kasdien dėkoja, kad padėjo pasikeisti

Kyle pasakojo, kad tinklaraštį rašo tik pastaruosius trejus metus, tačiau jau sugeba iš to išgyventi. Skaitytojai perka ir jo rašytas knygas, individualius mokymo kursus. Pusvalandžio pokalbio kaina – 127 doleriai, 3 mėnesių kursų programos – 2 997 doleriai. DELFI primena, kad 1 doleris yra lygus 0,9 euro.

„Amerikietės pradeda studijuoti 18-os, tada tiesiog pašėlsta – vakarėliai, jos mylisi su daug žmonių. Tik maždaug 30-35-erių surimtėja ir pareiškia: „Gerai, aš pasiruošusi, užmauk man žiedą“. Amerikoje yra tiek daug vaikinų, kurie tiesiog pasimeta, pasiekę tą amžių.

Pradėjau rašyti tinklaraštį, nes norėjau papasakoti apie kelionę link geresnės savo versijos. Tada ėmiau leisti knygas, vesti kursus. Supratau, kad galiu dirbti sau. Tiesa, dirbu daug – nuo 8 iki 15 valandų kasdien, kai planuoju naują programą. Pavyzdžiui, ir šiandien pabudau pusę septinių. Ar galėčiau išgyventi Los Andžele, kur vien už būsto nuomą turiu mokėti 2 tūkst. dolerių? Ne. Tačiau keliauti po pasaulį, Europą to tikrai pakanka. Be to, malonu kasdien sulaukti padėkų, kad keičiu vyrų gyvenimus“, – atviravo jis.

Įvardijo vyrų klaidas: kartais turi permiegoti su 25 merginomis, kad suprastum, kaip tai veikia

Jo teigimu, didžiausia klaida, kurią daro vyrai bendraudami su merginomis šiais laikais, bandymas patirties semtis iš Holivudo filmų.

„Kiekviena mergina šalia savęs nori turėti stiprų vyrą. Tu negali kukliai sėdėti ir tikėtis, kad ji kažką iš tavęs nulipdys. Turi pats save atrasti ir būti lyderis santykiuose. „Minkštumas“ – didelė problema Amerikoje. Negaliu užtikrinti, bet, manau, panaši situacija yra ir Rytų Europoje“, – sakė jis.

Anot Kyle, vyrai tampa „žaidėjais“ dėl to, kad nesugeba užmegzti rimtų santykių. Vieni dėl to, kad neturi tam reikalingų įgūdžių, kiti – nes nepatinka merginoms.

„Kiekvienas vyras bent vienu gyvenimo etapu svajoja būti pleibojumi ir miegoti su daugybe merginų. Kiek laiko užtruks tokiu tapti, priklauso nuo tavo padėties. Turi praktikuotis, jei nori gerų rezultatų. Jei nori valdyti situaciją, turi prieš tai pažinti daug merginų. Los Angele, kur situacija arši, tu mažiausiai turi permiegoti su 20-25 merginomis, kol imsi justi, kad imi susidoroti su padėtimi. Jei esi mažesniame miestelyje, galbūt tau užtenka permiegoti su 2 merginomis, kad suprastum, kaip tai veikia“, – aiškino jis.

3 patarimai vyrams

Paprašytas duoti 3 svarbiausius patarimus vyrams, kurie nori, kad jiems geriau sektųsi santykiuose, Kyle aiškino galintis išskirti tai:

1. Turi atrasti gyvenimo variklį ir balansą. Gal bjauru tai suprasti, bet merginos nesidomi nesėkmingais ir nelaimingais vyrais. Turi sportuoti, imtis verslo ar kitos veiklos.

2. Jei nieko nedarysi, nieko ir nenutiks. Turi surasti būdą matytis su merginomis, nebijoti jas užkalbinti, pakviesti į pasimatymą.

3. Žingsnių taisyklė. Jei bijai prieiti prie merginos, judėk pamažu. Tau patinka esanti bare? Ženk 3 žingsnius jos link, tada galėsi apsisukti. Viskas. Kitą kartą praeik pro ją. Vėliau gali prisėsti netoliese. Paskui – ir pasisveikinti, užkalbinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (538)