Penktadienį, pučiant silpnam šiaurės rytų vėjui, kepsime iš karščio. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos nuo 14 iki 20 laipsnių. Dieną kaitins saulė, bus apie 25–27 laipsnius šilumos.

Šiauliuose taip pat visą parą lepins puikūs orai. Nakties ir ryto metu bus apie 15–21, įdienojus apie 27 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus numatomas giedras dangus. Naktį ir ryte metu bus apie 15–20, dieną apie 24 laipsnius šilumos.

Šeštadienį karščiai dar labiau įsismarkaus. Pasisuks pietvakarių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį numatoma 16–18 laipsnių temperatūra. Ryte jau kaitins 23 laipsniai, o dienos metu bus apie 30 laipsnių šilumos. Šiauliuose, pirmoji paros pusė bus giedra, kaip ir likusi paros dalis. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 18–22 laipsnius šilumos. Įdienojus temperatūra kils iki 28 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 18–21 laipsnį šilumos. Dieną oras įkais iki 25 laipsnių.

Sekmadienį, pirmoje paros pusėje, temperatūra kils dar aukščiau, o įdienojus oras ir vėl įkais iki 30 laipsnių. Vilniuje ir Kaune, naktį ir ryte, numatoma 20–24 laipsnių temperatūra. Dieną kepins saulė, bus apie 30 laipsnių karščio. Šiauliuose, tamsiuoju paros metu, temperatūra sieks 16–24 laipsnius šilumos. Galimas debesuotumas. Įdienojus vyraus 29 laipsnių temperatūra. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, dangumi plauks nedideli debesys. Termometrai fiksuos 18–22 laipsnius šilumos. Dienos metu bus saulėta, oras šils iki 26 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinantį pirmadienį karštis persiris ir per 30 laipsnių. Nuo antradienio prasidės pokyčiai: dangumi plauks debesys, sulauksime lietaus ir perkūnijos.