Keista, bet nesupratau, kad esu patraukli, kol nepažiūrėjau „Esminio instinkto“.

Gali save keikti dėl to, ką darei pirmąją gyvenimo pusę, bet tai nereiškia, kad antrąją turi tiesiog žaisti golfą ir nieko nedaryti.

Nenoriu maskuoti savo amžiaus. Tiesiog noriu būti moterimi, kuri sulaukusi savo amžiaus atrodo kiek įmanoma geriausiai.

Kai man buvo keturiasdešimt keleri, užsidariau vonioje su buteliu vyno ir pasakiau sau: „Niekur iš čia neišeisiu, kol nepriimsiu savęs tokios, kokia esu“.

Man nepasisekė su svarbiausiais dalykais gyvenime – sveikata ir santuoka, tačiau aš susiėmiau ir tiesiog nusprendžiau gyventi toliau.
Dvejus metus po šios siaubingos patirties mokiausi vaikščioti, kalbėti ir skaityti. Nenuostabu, kad dabar bet kokios kalbos apie raukšles man atrodo juokingos.

Man patinka ramiai susitaikyti su besikeičiančiu savo amžiumi – tai mano tikslas. 2001 m. patyriau itin stiprų kraujo išsiliejimą į smegenis, taigi ramaus senėjimo alternatyva man kuo puikiausiai pažįstama. Kraujas plūdo į smegenis devynias dienas. Nors po tokios patirties išgyvena tik nedaugelis, man pavyko. Dvejus metus po šios siaubingos patirties mokiausi vaikščioti, kalbėti ir skaityti. Nenuostabu, kad dabar bet kokios kalbos apie raukšles man atrodo juokingos.

Kaip yra pasakęs Winstonas Churchillis, jei tau tenka pereiti pragarą, eik juo greičiau.

Žemėje niekada neįsivyraus absoliuti taika ir ramybė, bet šios dvi siekiamybės gali įsivyrauti tavo galvoje.

Man atrodo, esu pakvaišusi dėl aromaterapijos.

JAV gyvena 400 tūkst. dažytų blondinių su vienodomis nosimis, vienodomis milžiniškomis lūpomis, persiūtais skruostais ir baltesniais už sniegą dantimis. Negi kam nors jos atrodo patrauklios?

Ava Gardner – gražiausia pasaulio moteris. Kodėl? Ji niekada nieko sau nedarė ir atrodė kaip moteris, niekada nemėginusi atrodyti kaip mergaitė.

Kai žvelgi, kaip auga tavo vaikai, sužinai daugiau apie gyvenimą ir apie save.

Sulaukusi 58-erių supratau, kad grožis sklinda iš vidaus. Tam, kad būtumei graži, turi daryti tai, ką nori daryti, ir tai daryti kiekvieną dieną. Man patinka šokti, todėl aš šoku iki visiško išsekimo.