Šįkart Kate Middleton karališkųjų rūmų koridoriuose pakurstė apkalbas dėl savo psichinės sveikatos.

Hercogienė remia šeimas, turinčias psichologinių traumų. Pasak Kate, pagalbos ypatingai reikia psichologinių bėdų turintiems vaikams, kurie turi teisę į specialistus ir pilnavertę ateitį.

Visai neseniai socialinėje erdvėje Kate Middleton pareiškė, kad jei tik reikės, ji su princu Williamu taip pat būtinai ieškos psichologinės pagalbos sau ar vaikams.

Tačiau toks pareiškimas visiškai nenuramino karalienės. Atvirkščiai, ji susirūpino dėl savo proanūkių sveikatos. Didžiulio visuomenės dėmesio sulaukia ne tik princas George'as ir princesė Sharlotte, bet ir jų tėvai, seneliai, dėdės ir tetos. Tokia jau karališkosios šeimos narių dalia, su kuria visiems pavykdavo susitvarkyti.

Karališkajai šeimai niekada nereikėjo ir nereikės psichologų, - tokios nuomonės laikosi ne tik monarchė, bet ir K. Middleton uošvė Camilla. Anyta kaip reikiant susirūpinimo Kate pareiškimu dėl vaikų psichologinės sveikatos.

Užsienio žiniasklaida svarsto, ar tik nebando Kate nuslėpti baisios savo šeimos ligų istorijos? Juk niekam ne paslaptis, kad princo Williamo uošvė mėgsta nervus numalšinti taurele. O galbūt baiminamasi, kad mažieji princai nebūtų paveldėję močiutės, princesės Dianos genų ir sunkiu momentu nepalūžtų?