„Man 26-eri, esu iš Dublino. Turiu du vaikus. Sukūriau santykius su savo gyvenimo meile. Buvusia gyvenimo meile. Santuokoje turėjome ir pakilimų, ir nuosmūkių. Deja, pernai sužinojau, kad jis man yra neištikimas su viena iš savo klienčių. Nors jis pats tai neigė, ji susisiekė su manimi ir pasakė, kad yra nėščia. Gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Tačiau aš jį taip mylėjau, kad nusprendžiau suteikti šansą sugrįžti. Deja, bet jis vėl tai padarė.

Jis nesirodė visą savaitgalį. Todėl nuėjau į sporto klubą, kur žinojau jį rasianti. Jis viską neigė. Pastūmė mane ir trenkė į veidą. Ir tai nebuvo pirmas kartas.

Pastaruosius pusantrų metų man jis vis kartodavo, kad esu paranojikė, išprotėjusi psichopatė, mano nesaugumo jausmas mane vieną dieną pražudys.

Po šio įvykio supratau, kad joks vyras neturi teisės pakelti rankos prieš moterį. Pagaliau sukaupiau drąsą išeiti pas savo šeimą, draugus, kurie mane myli.

Nepriimtinas yra ne tik fizinis, bet ir psichologinis smurtas ir žeminimas. Joks vyras neturi teisės taip elgtis su moterimis. Dabar aš esu vieniša dviejų nuostabių vaikų mama. Deja, jų tėtis nebeaugins. Nes tokių vaizdų vaikai neturėtų matyti.

Jei kažkas išgyvena tą patį, ką aš, jūs turite išeiti. Smurtas nepateisinamas. Ypatingai tai turite padaryti jei turite vaikų. Man širdis plyšta, kad mano vaikams teko visa tai matyti.

Jei vyras pakėlė prieš jus ranką kartą, tai nutiks vėl ir vėl“.

Išplatinusi šį video, jauna mama sulaukė išties daug ją palaikančių žmonių. Daugelis dėkojo už drąsą prisipažinti ir ryžtą išeiti, kitų moterų padrąsinimą.