Šis spalvingas ir išskirtinis konditerinis kepinys pagaminamas labai greitai, nereikalauja didelių pastangų ir ypatingų ingredientų. Visa esmė - tešlos išliejimas į kepimo formą.

Ingredientai:

2,5 stiklinės miltų
5 kiaušiniai
2 stiklinės cukraus
1 stiklinė grietinės
2 šaukštai kakavos
1 pakelis kepimo miltelių
2 šaukštai vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius, suberkite cukrų, viską išplakite iki baltos masės, toliau plakdami supilkite grietinę. Suberkite miltus, kepimo miltelius, įberkite druskos ir užmaišykite vientisą tešlą, kurios konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės. Tešlą padalinkite į dvi dalis.

Į vieną dalį suberkite kakavą ir išmaišykite. Supilkite abi tešlos dalis į konditerinius maišelius. Ištepkite kepimo skardą sviestu, paeiliui spauskite tešlą iš maišelių.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite pyragą 40 – 50 min.

Štai kaip vyksta gaminimas: