Ingredientai:

200 gramų krabų lazdelių
skardinė kukurūzų
350 gramų marinuotų pievagrybių
pusė puoduko virtų ryžių
5 kiaušiniai
3 vištienos šlaunelės
grietinės, majonezo

Gaminimas:

Vištienos šlauneles ir kiaušinius išvirkite ir atšaldykite, nupjaustykite mėsą nuo kaulų.

Krabų lazdeles ir grybus susmulkinkite. Į visus ingredientus įdėkite grietinės ir majonezo pagal skonį.

Pavyzdžiui, kukurūzus maišykite su majonezu, ryžius, vištieną ir krabų lazdeles – su grietine ir majonezu, grybus su grietine. Visus produktus dėkite sluoksniais į salotų dubenį. Ant viršaus sutarkuokite kiaušinius ir papuoškite salotų tortą.

Papuošimui naudoju ananasą, kuris suteikia patiekalui ypatingo skonio. Tačiau kiekviena gali puošti salotų pyragą individualiai. Palaikykite salotas šaldytuve, kol šiek tiek sustings.