Ingredientai:

400 g kiaulienos
1 raudonoji paprika
1 žalioji paprika
1 svogūnas
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštų miltų

Pada­žui reikės:

100 g cukraus
2 šaukštų vandens
2 šaukštų sojos padažo
2 šaukštų vyno acto


Gaminimas:

Pradėkite virti ryžius.

Mėsą supjaus­tykite mažais gaba­liu­kais — juos­te­lėmis arba kubeliais. Sudėkite į dube­nėlį, įpi­lkite sojos padažo, suberkite miltus. Viską gerai išmai­šykite. Jei norite traš­kes­nės mėsos, įdėkite daugiau miltų.

Pakepkite kubeliais arba juostelėmis supjaustytas daržoves. Kartu sudėkite kepti ir mėsą.

Į šva­rią kep­tuvę supi­lkite visus padažo ingre­di­en­tus. Pamai­šykite, kol cukrus ištirps, ir pakai­ti­nkite ant vidu­ti­nės ugnies, kad nuga­ruotų dalis van­dens, o pada­žas sutirštėtų. Sudėkite iškeptą mėsą, išmai­šykite, kad mėsa pasi­dengtų padažu, dar truputį pakai­ti­nkite ir į dėkite lėkštę.

Patiekalą patiekite su ryžiais.