Ingredientai:
400 g kiaulienos
1 raudonoji paprika
1 žalioji paprika
1 svogūnas
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštų miltų
Padažui reikės:
100 g cukraus
2 šaukštų vandens
2 šaukštų sojos padažo
2 šaukštų vyno acto
Gaminimas:
Pradėkite virti ryžius.
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais — juostelėmis arba kubeliais. Sudėkite į dubenėlį, įpilkite sojos padažo, suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite. Jei norite traškesnės mėsos, įdėkite daugiau miltų.
Pakepkite kubeliais arba juostelėmis supjaustytas daržoves. Kartu sudėkite kepti ir mėsą.
Į švarią keptuvę supilkite visus padažo ingredientus. Pamaišykite, kol cukrus ištirps, ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies, kad nugaruotų dalis vandens, o padažas sutirštėtų. Sudėkite iškeptą mėsą, išmaišykite, kad mėsa pasidengtų padažu, dar truputį pakaitinkite ir į dėkite lėkštę.
Patiekalą patiekite su ryžiais.