Ingredientai:
1,5 kg persikų
750 g liesos varškės
250 g apelsinų sulčių
200 g marcipaninės masės
300 g grietilėlės
3 šaukštai cukraus
150 g trupintų biskvitinių sausainių
50 g miglodų
300 g abrikosų
750 g liesos varškės
250 g apelsinų sulčių
200 g marcipaninės masės
300 g grietilėlės
3 šaukštai cukraus
150 g trupintų biskvitinių sausainių
50 g miglodų
300 g abrikosų
Gaminimas:
Persikus perliekite karštu vandeniu, nulupkite, pašalinkite kauliukus ir supjaustykite skiltelėmis.
Varškę sumaišykite su sultimis, marcipanų mase, grietinėle ir cukrumi.
Vieną šaukštą migdolų pakepinkite ir sumaišykite su marcipanais.
Į serviravimo indą sluoksniais sudėkite trupintus sausainius, abrikosus, varškę ir persikus. Papuoškite pagal skonį.
Sluoksniuotą varškės gardėsį galite gaminti su įvairiais sezoniniais vaisiais. Puikiai tinka visokios uogos, taip pat konservuoti ananasai.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (37)