Ingredientai:

1,5 kg persikų
750 g liesos varškės
250 g apelsinų sulčių
200 g marcipaninės masės
300 g grietilėlės
3 šaukštai cukraus
150 g trupintų biskvitinių sausainių
50 g miglodų
300 g abrikosų

Gaminimas:

Persikus perliekite karštu vandeniu, nulupkite, pašalinkite kauliukus ir supjaustykite skiltelėmis.

Varškę sumaišykite su sultimis, marcipanų mase, grietinėle ir cukrumi.

Vieną šaukštą migdolų pakepinkite ir sumaišykite su marcipanais.

Į serviravimo indą sluoksniais sudėkite trupintus sausainius, abrikosus, varškę ir persikus. Papuoškite pagal skonį.

Sluoksniuotą varškės gardėsį galite gaminti su įvairiais sezoniniais vaisiais. Puikiai tinka visokios uogos, taip pat konservuoti ananasai.