Ingredientai pyragui:

120 g miltų
4 kiaušiniai
120 g cukraus
1/4 šaukštelio vanilino
1 šaukštelis keipimo miltelių
žiupsnelis druskos
kakavos miltelių

Kremui reikės:

200 g varškės
100-120 g cukraus
250 ml grietinėlės
1/4 šaukštelio vanilino

Gaminimas:

Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų. Pabarstykite miltų, sumaišykite juos su kepimo milteliais, druska ir vanile.

Kepimo indą (apie 20 x 30 cm dydžio) padenkite popieriumi ir ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į formą. Kepkite pyragą 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Kol kepa pyragas, paruoškite kremą pertepimui. Sumaišykite varškę su cukrumi ir vanile. Sutrinkite masę iki kreminės konsistencijos - gabalėlių neturi likti.

Atšaldytą grietinėlę išplakite iki stangrios masės ir sumaišykite su varške.

Iškepusį pyragą padalinkite į dvi dalis, kurias lygiai ir gražiai apipjaustykite. Sluoksniuokite pyragą kremu. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite kakavos milteliais ir palikite porai valandų šaldytuve.