Ingredientai:

12 vidutinio dydžio bulvių
250 g krakmolo
500 g vištienos faršo
1 morkos
1 svogūno
druskos, vištienos prieskonių

Gaminimas:

6 bulves išvirkite su lupenomis, o kitas 6 nuskuskite. Kol verda bulvės, pasiruoškite įdarą. Vištieną pakepinkite su smulkintu svogūnu, tuomet sudėkite tarkuotą morką. Pagardinkite prieskoniais ir dar šiek tiek patroškinkite uždengusios keptuvę dangčiu.

Išvirusias bulves nulupkite ir sugrūskite. Žalias bulves sutarkuokite smulkia burokine trintuve, jei lieka skysčio, nusunkite. Abi bulvių mases sumaišykite su krakmolu ir druska. Gerai išminkykite. Formuokite cepelinus ir dėkite į verdantį vandenį 20-25 minutėms.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.