Ingredientai:

0,5 kg vištienos krūtinėlės
2 nedidelių kiaušinių baltymai
150 gr krakmolo
150 gr sojos padažo
150 gr šaldytų žirnelių
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
4 valgomieji šaukštai balto vyno acto
2 šaukštai medaus
keli šaukštai aliejus

Gaminimas:

Vištieną supjausykite kubeliais ir užpilkite sojų padažu. Palikite šiek tiek pasimarinuoti. Tuo metu suplakite kiaušinio baltymą. Įpilkite šaukštą aliejaus, įberkite krakmolo.

Vištieną apvoliokite krakmole ir pamirkius kiaušinio masėje apkepkite keptuvėje.

Kitoje keptuvėje tuo metu paruoškite padažą. Ištirpinkite medų, sudėkite pomidorų padažą, actą, žirnelius ir šiek tiek patroškinkite. Jei padažas per tirštas, galite įpilti porą šauktų vandens.

Prieš patiekiant su biriais ryžiais sudedame į padažą sudedame keptą vištieną.