Kaip ten bebūtų, šie sultingi mėsos kukulaičiai pranoksta daugelį iki šiol išbandytų kotletų receptų. Įsitikinkite ir jūs.

Ingredientai:

700 g maltos jautienos
1/2 batono
3 vidutinio dydžio svogūnai
2 dideli gvazdikėliai
3 vidutiniai pomidorai
1 nedidelis ryšulėlis petražolių ir krapų
150 ml pieno
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus

Gaminimas:

Batoną pamirkykite piene. Svogūnus ir česnaką susmulkinkite, pasūdykite, viską gerai sutrinkite iki vientisos masės. Gautą masę susimaišykite su mėsos faršu.

Pomidorus nulupkite prieš tai aplieję verdančiu vandeniu. Supjaustykite mažais kubeliais. Žalumynus taip pat susmulkinkite ir sumaišykite su pomidorais. Palikite šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų sultys, kurias vėliau nusunkite.

Sumaišykite pomidorus su malta mėsa. Formuokite vidutinio dydžio kukulaičius ir dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Kepkite 220 temperatūroje apie 25-30 minučių.

Skaniausia patiekiant su keptomis daržovėmis ir savo mėgstamu padažu!