Ingredientai:

1,5 l kefyro
3 šaukštai skysto medaus
40 g želatinos
4 šaukštų vyšnių uogienės ar sirupo
šaukšto citrinų žievelių
200 g grietinės
šaukštelio vanilinio cukraus
šaldytų vyšnių ar aviečių, braškių

Gaminimas:

Kefyrą ir grietinę kruopščiai sumaišykite. Supilkite medų ir paplakit.
Želatiną užpilkite šaltu virintu vandeniu (reikės pusės stiklinės vandens) ir palikite 20 minučių.

Kai želatina atvės, įmaišykite ją į kefyro masę. Suberkit vanilinį cukrų ir citrinų žieveles, supilkite sirupą. Viską gerai išmaišykit.

Paruoštas mases galite sluoksniuoti. Tarp sluoksnių galite įberti šaldytų uogų.

Paruoštą žele dar palaikykite šaldytuve apie valandą.

Šį desertą galite apipavidalinti kaip tik jūsų fantazija leidžia!