Pikantiško skonio daržoves paruošti yra neįtikėtinai paprasta ir ilgai netrunka.
Ingredientai:
5 kg prinokusių baklažanų
1 kg krapų, petražolių, salierų
1 česnakas
1-2 ankštys aitriųjų pipirų
2,5 šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas acto
2 šaukštai saulėgrąžų aliejus
1 kg krapų, petražolių, salierų
1 česnakas
1-2 ankštys aitriųjų pipirų
2,5 šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas acto
2 šaukštai saulėgrąžų aliejus
Gaminimas:
Nulupti baklažanus ir supjaustyti stambiais kubeliais, pridėti druskos. Sudėkite į puodą ir pavirkite 5 minutes. Nusausinkite daržoves ir palikite atvėsti.
Paruoškite padažą: susmulkinkite krapus, petražoles, salierus, česnaką ir aitriąją papriką. Pridėkite druskos, acto, saulėgrąžų aliejaus.
Užpilkite padažu į stiklainiukus sudėtus baklažanus ir sandariai uždarykite.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)