Pasak jo, Diana buvo tiesiog apsėsta dėl savo 9-ojo dešimtmečio šukuosenos. Netgi fotografuodmasi VOGUE žurnalui, ji nepasitikėjo grožio meistrais ir pageidavo atsivežti savo plaukų specialistus.

Diana ypatingai pasitikėjo savo plaukų stilistu Samu, kuris ir įtikino princesę nusirėžti savo auksines garbanas. „Ji paklausė manęs, ką daryčiau su jos plaukais, jei tik galėčiau elgtis nevaržomai. Pasakiau, kad išbandyčiau trumpų plaukų šukuoseną, kad geriau matytųsi tiara. Mano nuostabai, jai ši mintis patiko“, - sakė grožio meistras.
Princesė Diana

S. McKnight atskleidė, kad princesė Diana buvo šiek tiek apsėsta dėl savo plaukų. Stilistui tekdavo važiuoti daryti šukuosenos Dinai kiekvieną rytą, o kartais dar ir vakare.

Tuo metu, kai Dianai būdavo daroma šukuosena, ji kartu su stilistu žiūrėdavo muilo operas. Kartais ji šnekučiuodavosi su savo sūnumis, kuriems neretai taip pat tekdavo padaryti šukuosenas.
Princesė Diana
„Tačiau man labiausiai patikdavo natūraliai krentantys Dianos plaukai. Ypatingai gražiai ji atrodydavo tik išėjusi iš dušo, su šlapiomis garbanomis. Ji geriausiai atrodydavo, kai su jais nieko nedarydavo. Tačiau prieš visuomenę ji turėjo atrodyti kaip princesė, ne eilinė moteris“, - prisimena Samas.

Kartą vienos fotosesijos metu Dianai netgi buvo sukurtas šlapios šukuosenos efektas ir ji atrodė pritrenkiančiai gundančiai.

„Kaip ir dauguma moterų, princesė labai pergyveno dėl savo išvaizdos ir neretai slėpdavosi po savo plaukais“, - išduoda iki pat Dianos mirties jos plaukais rūpinęsis stilistas.