Teigiama, kad B. Pitto širdį užkariavo aktorė Margot Robbie. Šaltiniai tikina, kad Bradas su šia žavia žvaigždute glaudžius santykius užmezgė prieš mėnesį.

Esą Bradas dėl jos visiškai pametė galvą ir planuoja su ja tolimą ateitį.
Margot Robbie

Kalbama, kad simpatijas Margot Bradas jautė jau seniai. Tai netgi nujautė Angelina Jolie, kuri praeityje uždraudė vyrui filmuotis bendruose filmuose.

Margot Robbie

Manoma, kad žinia apie naują B. Pitto aistrą tik dar labiau įsiutins Angeliną, kuri nori sužlugdyti savo sutuoktinio gyvenimą. Dėl to nuo garsiosios aktorės nusigręžė daug jos draugų ir bičiulių, garsių Holivudo asmenybių.

Gina buvęs sutuoktinis

Tačiau vienas žmogus Angeliną visada palaikė ir palaikys. Tai aktorius Billy Bobas Thorntonas. Laimingai vedęs šeštąją žmoną Connie Angland, jis vis tiek aršiai palaiko savo buvusią sutuoktinę Angeliną ir negaili jai gražių žodžių.

2000-aisiais susituokusi pora garsėjo keistais santykiais. Įsimylėjėliai negalėjo atitraukti rankų vienas nuo kito. Kalbama, kad jie pasimylėjo netgi limuzine, vežusiame porą į MTV apdovanojimus.

Jie nešiojo ant kaklo pakabukus su vienas kito krauju, o namo rūsį buvo pavertę požeminiu kalėjimu. Tiesa, pastarąjį gandą B. B. Thorntonas paneigė. Neva jis žurnalistams pasakojo apie po žeme įrengtą nuosavą muzikos įrašų studiją, o šie esą iškraipė faktus.
Billy Bob Thornton ir Angelina Jolie

Nepaisant aistros, kuri akino trejus metus, aktoriui gyventi su 20 metų jaunesne žmona nebuvo lengva. Jis su mylima moterimi norėjo laiką leisti namuose prie televizoriaus, o Angelina bandė paversti jį vakarėlių liūtu.

„Mūsų santuoka buvo puiki. Bet aš niekada nesijaučiau jos vertas. Aš nepatogiai jaučiuosi tarp garsių, įtakingų ir turtingų žmonių. Man patiko būti tokiu, kokiu esu. Keistis nenorėjau“, - sako Billy Bobas Thorntonas.

Po skyrybų buvę sutuoktiniai ir toliau išliko gerais bičiuliais, net ir dabar dažnai susiskambina. Billy netgi nepašalino tatuiruotės su Angelinos vardu.