Kviestinių svečių laukė madų šou. Tačiau kviestinės vakaro viešnios savo stilingumu nė kiek nenusileido kolekciją pristatantiems modeliams.

Šį rudenį moterims siūloma puoštis elegantiškomis, iš aukščiausios kokybės medžiagų siūtomis, įvairių siluetų, ilgių suknelėmis. Raginama drąsiai dėvėti karpytus ar pjaustytus džinsinius šortus, švarkelius, priekyje susegamus trumpus sijonus, džinsus, kurių spalvos varijuoja nuo žiemiškos baltos iki tamsiai mėlynos.

Pagal šio sezono mados tendencijas, kiekviena mados ikona privalo spintoje turėti dirbtiniu kailiu ir leopardo raštu puoštą paltą. Todėl šį sezoną bus madingi įspūdingos konstrukcijos paltai, dvispalvės dirbtinio kailio liemenės, elegantiški paltai, griežtų formų odinės striukės. Biure atrodysite madingai vilkėdama megztuką ir pieštuko formos sijoną įspūdingu orchidėjų raštu. Trokštamiausios titulas atitenka pečius apnuoginančiai koketiškai suknelei, tinkančiai elegantiškam vakarui.

Laikrodžių atspalviai svyruoja nuo ledinės mėlynos iki klasikinės rudos ir auksinės. Šios spalvos puikiai dera su odinėmis, silikoninėmis ar metalinėmis apyrankėmis. Šį rudenį įvaizdį papildykite „katės akių“ formos akiniais.

„Ruduo – spalvingiausias metų laikas, kai plonus ir lengvus drabužius keičiame storais megztiniais, odinėmis kelnėmis ir ilgais batais. Kaip ir lauke, taip ir garderobe reikėtų išlaisvinti visas žemiškas spalvas ir tapti ryškia asmenybe, tarsi pats margaspalvis ruduo“, – pataria „ŠaŠa“ stilistai.