Per „jankių“ beisbolo varžybas žiūrovų tribūnose priklaupti ir sužadėtuvių žiedą įteikti norėjęs vaikinas netyčia išmetė jį ant žemės. Papuošalo su deimantu suskubo ieškoti ne tik jis pats, bet ir potenciali sužadėtinė, o vėliau į paieškas įsitraukė ir kelios dešimtys situaciją stebėjusių žiūrovų. Vaizdelis užgniaužė kvapą visiems.

Kai vaikinas jį rado, nuščiuvo visas stadionas! Netgi komentatoriai krykštavo! „Ji pasakė taip! Tai daug geriau nei jankių žaidimas“, - plyšavo jie.

Daugelis manė, kad vaikinas žiedo iš tiesų nepametė, tik apsimetė jo ieškantis, o vėliau išsitraukė iš kišenės. Deja, bet situacija buvo visiškai nesuvaidinta.

Pasibaigus varžyboms pakalbintas sužadėtinis papasakojo, kad žiedas iškrito atsitiktinai ir neplanuotai. Pora jį surado įkritusį į atraitotą merginos džinsų klešnę.

„Pradėjau panikuoti, kaip ir jis. Pirmiausiai man buvo šokas, kai jis atsiklaupė ant kelių. Po to, kai iškrito žiedas“, - pasakojo mergina.

Piršlybas stadione vaikinas planavo apie pusmetį. Pasipiršti tokioje vietoje jis nusprendė dėl to, kad mylimoji seniai svajojo apsilankyti Niujorke ir pamatyti „jankių“ žaidimą.

Piršlybos tokioje vietoje su švieslentėje paskelbtu užrašu: „Ar tekėsi už jo?“, kainuoja 100 dolerių.