Užsienio žiniasklaida rašo, kad B. Pittas prabilo apie priežastis, dėl kurių ši idealia laikyta pora pasuko skirtingais keliais.

Aktorius pripažino, kad dėl išsiskyrimo yra kalta moteris. Bet ne kolegė Marion Cotillard, kaip daugelis iki šiol mano. Holivudo aktorius neabejoja, kad jį su Angelina išskyrė geriausia žmonos draugė - baronienė Arminka Helich.
Arminka Helic lydi Angeliną Jolie į visas misijas

Iš Bosnijos kilusi britų politikė daro didžiulę įtaką A. Jolie. A. Helich lydėdavo Angeliną beveik į kiekvieną taikos misiją. O kai ji su šeima persikėlė į Angliją, baronienės įtaka tapo nebetoleruojama.

Politikė ruošia Angeliną siekti politinės karjeros ir nori parūpinti jai šiltą kėdę Anglijos Parlamente, Lordų rūmuose.

„Mūsų namai virto rinkiminiu štabu. Dabar ji klauso tik baronienės nuomonės ir jos ateities plano, kurį primeta mano žmonai. Kartais manau, kad esu vedęs politikę, kuri galvoja tik apie savo karjerą“, - prisipažino Bradas Pittas.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Aktorius įsitikinęs, kad būtent Arminka Helich su kitomis savo šalininkėmis nuteikė Angeliną prieš jį.

Tačiau aktorius neslėpė vis dar mylintis savo žmoną ir tikintis, kad jie ateityje vėl bus kartu. „Ji pamišėlė, bet aš vis tiek ją myliu“, - prisipažino B. Pittas.

Lyg patvirtindama Brado žodžius, Jolie netrukus pradės darbuotis vienoje Londono ekonomikos mokyklų. Kalbama, kad vidurinį išsilavinimą turinti žvaigždė būtent dėl būsimos politinės karjeros bando visuomenės akyse pakeisti savo seksualios meilužės įvaizdį.