Poros gerbėjai, kurie vis dar tiki, jog garsiausi pasaulio įsimylėjėliai vėl susieis, prisiminė prieš keletą metų Brado Pitto žmonai rašytą laišką. Paviešintos garsaus aktoriaus mintys ištirpdė milijonus širdžių.

Nepaprastai jautrų ir jausmingą laišką B. Pittas parašė savo žmonai Angelinai Jolie 2013 metais, kai jai buvo atlikta abiejų krūtų pašalinimo operacija.

„Mano žmona labai susirgo. Ji nuolat nervinosi dėl problemų darbe ir asmeniniame gyvenime. Ji neteko 13 kilogramų. Būdama 35-erių ji svėrė tik 40 kilogramų.

Ji buvo labai liesa ​​ir nuolat verkdavo. Ji kentėjo nuo nuolatinių galvos skausmų, ją vargino širdies ir nervų problemos.

Ji miegojo labai blogai, ir kiekvieną dieną atrodė vis labiau pavargusi. Mūsų santykiai buvo ant skyrybų slenksčio.

Jos grožis ją apleido. Ji tiesiog nustojo savimi rūpintis. Ji liovėsi vaidinti filmuose ir atsisakydavo absoliučiai visų vaidmenų.

Aš praradau viltį ir maniau, kad mes artėjame prie skyrybų... Bet tada aš nusprendžiau veikti. Galų gale, mano žmona yra pati gražiausia moteris pasaulyje.

Ji buvo grožio idealas daugumai šios planetos vyrų. Bet miegoti šalia ir ją apkabinti galiu tik aš vienas...

Aš pradėjau jai dovanoti gėles, apibėriau bučiniais ir komplimentais. Nuoširdžiai bandžiau įtikti jai kiekvieną sekundę.

Viešai kalbėdavau tik apie ją. Visos kitos temos likdavo nuošalyje. Aš ją gyriau mūsų draugams ir pažįstamiems.

Neįtikėtina, bet tai pradėjo veikti. Kasdien jai buvo vis geriau ir geriau. Ir priaugo svorio!

Ji ne tik jautėsi daug geriau, bet atrodė daug gražiau nei anksčiau. Aš supratau, kokia galinga yra meilė! Ir kad moteris yra savo vyro atspindys!