Užsienio portalai analizuoja pastaruosius 12 drauge nugyventų poros metų ir aptarinėja paskutinius dvejus santuokos metus.

Pasak šaltinių, Bradas yra įsiutęs dėl tokio Angelinos poelgio. Jį supykdė ir žmonos kalbos apie tariamus jo pykčio protrūkius bei priklausomybę.

Artimas B. Pitto draugas tikino, kad aktorius kaltina savo žmoną dėl šeimoje užvirusio pragaro.

Prie poros namų budi žurnalistai

Paskutines dienas iki oficialių skyrybų pora daug kalbėjosi. Bradas esą protino Angeliną elgtis kaip suaugusiems. Jis norėjo nuslėpti nuo visuomenės skyrybas vien tam, kad apsaugotų vaikus nuo bereikalingo dėmesio ir apkalbų. Tačiau A. Jolie neklausė savo sutuoktinio. Dabar poros namus Los Andžele apsupusi minia smalsuolių ir žurnalistų. Šeimos ramybę užtikrinti tenka netgi policijos pareigūnams.

Prašymą skirtis pirmadienį padavusi A. Jolie nuo viešų komentarų susilaiko. Tik trumpai paaiškino, kad tai daroma dėl „šeimos gerovės“.

Bradas viešai pasakė, kad jam labai gaila dėl to, kas įvyko, tačiau dabar svarbiausia yra jų vaikai:„Nuoširdžiai prašau spaudos duoti jiems šiek tiek erdvės, kurios jie nusipelnė šiuo sunkiu metu“.

Pasak A. Jolie draugų, skirtis Angelina nusprendė neapsikentusi Brado elgesio su vaikais. Ji tokių auklėjimo metodų esą netoleruoja.

Pasukti skirtingais keliais aktorė panoro ir dėl to, kad pavargo nuo Brado priklausomybės alkoholiui, lengviems narkotikams bei jo nevaldomo pykčio protrūkių.

Tuo tarpu Bradas pradėjo šlykštėtis savo žmona, kai ji dėl baimės susirgti vėžiu atsisako bet kokių gyvenimo malonumų ir patogumų. Ji netgi nebenaudoja antipersiprantų ir kitų higienos priemonių dėl jų galimos žalos organizmui.

„Jie bandė gyventi dėl vaikų gerovės, tačiau ilgainiui suprato, kad bendrą ateitį mato skirtingai. Ji pavargo kartoti: „Daugiau taip negaliu“. Jų meilės pasaka baigėsi.“

Kalbos apie poros skyrybas netilo jau metus. Į advokatus aktorė kreipėsi dar žiemą. Porai teks pasidalinti pusės milijardo vertės turtą. Vaikų globa atiteks A. Jolie.

Poros nesutarimus esą paskatino ir šilti Brado santykiai su kolege Marion Cotillard, su kuria jis filmuojasi naujausiame filme. Aktorius jau kurį laiką gyveno atskirai nuo šeimos.

Užsienio žiniasklaida rašo, kad skyrybų dokumentus Angelina užpildė po to, kai savo akimis įsitikino, jog Bradas apgaudinėja ją su Marion. A. Jolie buvo tokia įsiutusi, kad netgi nebendravo su ja per filmo premjerą. Angelina vengė jos visą vakarą, o kai Marion bandė pabendrauti, A. Jolie tiesiog apsimetė žiūrinti į priešingą pusę ir nieko nematanti.

Taip pat pasirodė pranešimų, jog Angelina likus mėnesiui iki oficialių skyrybų atleido vaikų auklę už tai, jog ši flirtavo su jos vyru.

Šioje liūdnoje situacijoje laimingi liko nebent filmo, kuriame ir užgimė tariamas B. Pitto ir M. Cotillard romanas, kūrėjai.