A. Jolie gerbėjus nepaliauja stebinti savo nuoširdžiais poelgiais. Nepaisant to, kad aktorė su Bradu Pittu augina šešis vaikus, ji po savo sparnu globoja daug sunkiai gyvenančių šeimų, kurias akylai saugo nuo bereikalingo žiniasklaidos dėmesio.

Holivudo gražuolė skiria milijonus dolerių labdaringoms organizacijoms ir tyliai daro begalę kitų gerų darbų.
Angelina Jolie nupirko žaislą tiesiog gatvėje

Štai visai neseniai su dukrele Shiloh važinėdama Kalifornijos gatvėmis Angelina atsitiktinai pamatė du berniukus, šalikelėje pardavinėjančius savo padėvėtą milžinišką meškiną.

A. Jolie nedelsiant sustojo, pakalbino berniukus ir pasiūlė nupirkti iš jų žaislą, kuriuo mielai žais jos vaikai.

Angelina Jolie vaikams perka žaislus

Mažieji prekeiviai tokios sėkmės nesitikėjo. Be žado liko ir į lauką išbėgęs jų tėtis. Už dviejų su puse metrų meškiną 50 dolerių prašę broliai sandoriu liko be galo patenkinti, nes aktorė po tokią sumą davė kiekvienam iš jų.

Tiesa, broliukai Holivudo gražuolę atpažino tik po to, kai tėvas jiems pasakė, kad ji įgarsino filmą „Kung Fu Panda“.

A. Jolie su dukrele pirkiniu atrodė taip pat labai patenkintos, nepaisant to, kad turėjo šiokių tokių keblumų, kol meškiną įkišo į automobilį.

Šis aktorės gestas tik dar kartą įrodo, kokius paprastus vaikus ji stengiasi išauginti. Užuot šlavusi žaislų parduotuves ir pirkdama prabangiausius pirkinius, savo atžaloms A. Jolie dovanoja padėvėtus daiktus bei moko atjautos.