Šis Saulės Užtemimas aktyvuos Mergelės zodiako ženklo 10 laipsnį. Saulės užtemimas visada sutampa su Mėnulio jaunatimi. Todėl tai siejama su nauja pradžia. Tokiu metu prasidėję įvykiai turės ilgalaikį poveikį, rezultatą, kuris tęsis iki 18 metų.

Saulės užtemimai ypač paveikia vyrus dėl Saulės simbolizmo. Astrologijoje Saulė simbolizuoja tėvą, vadovą, vyrą/sutuoktinį, dievą.

Užtemimas aktyvuos Mergelės zodiako ženklą, kuris yra siejamas su tarnyste, sveikata, mityba, tvarka ir pedantiškumu, disciplina, materialiu pasaulio suvokimu ir praktiškumu. Todėl naudinga imtis tų dalykų ir veiklų, kuriuose sieksite ilgalaikių rezultatų. Pvz. mokysitės disciplinos; į savo gyvenimą įvesite sveikos gyvensenos elementų; praktikuosite sveiką gyvenimo būdą ir pan. Atsisakykite alkoholio ir nikotino vartojimo, netvarkos ir nesveiko gyvenimo būdo, turėsite ilgalaikius rezultatus.
Saulės užtemimas

Žiedinio Saulės užtemimo metu dangaus skliaute formuosis įtempta ir sudėtinga planetų konfigūracija – Taukvadratas, kurį jungs Saulės ir Mėnulio jungtis – Neptūnas- Saturno ir Marso jungtis. Nors konfigūracija yra laikoma įtempta (formuojasi iš 3 įtemptų aspektų), tačiau ir labai aktyvi, reikalaujanti aktyvaus veiksmo. Kitaip sakant, užtemimo metu bus labai sunku išlaikyti ramumą ir pasyvumą. Dėl didelio aktyvumo ir poreikio keisti esamą situaciją labai tikėtini praradimai, išsiskyrimai. Konfigūracija reikalauja keisti tai, kas nepatinka, trukdo.

Užtemimas atvers akis, nuims rožinius akinius ir miglą

Neptūno opozicija į Saulę aktyvins sritis, kurios yra atsakingos už praktiškumą ir dvasingumą, aiškius ir konkrečius veiksmus bei polinkį iliuzijoms, dvasingumui, savęs išsižadėjimui vardan aukštesnių idealų. Užtemimas atvers akis, nuims rožinius akinius ir miglą nuo akių tiems, kas gyvena Neptūno destruktyviame pasaulyje: žmonių ir santykių idealizacijoje, tikėjime jog gyvenime yra aukštesnė jėga kuri veda žmogų per gyvenimą ir viską valdo/kontroliuoja, taip pat priklausomybėse.

Patirsime labai aiškius ir konkrečius įvykius, pateksime į situacijas, kurios tarsi veidu į purvą tėkš tiesą, kurios vengiame ir ignoruojame. Žmogus per šį užtemimą turi mokytis prisiimti atsakomybę už savo veiksmus ir gyvenimą. Užtemimas skatins išmokti gyvenime jausti tvirtą pagrindą, turėti idealų, tačiau jų nesureikšminti, neišaukštinti.

Kad ir kokia sudėtinga situacija būtų, ji ves prie transformacijos. Kiekvienas žmogus yra atsakingas už savo pasirinkimus, todėl užtemimo poveikį renkamės patys: degraduoti toliau ir gyventi migloje arba savo susikurtose haliucinacijose, arba imtis atsakingo ir sąmoningo gyvenimo.