Kodėl vienos moterys maudosi komplimentų jūroje ir džiaugiasi dėmesiu ir prabangiomis dovanomis, o kitos - ne?!

Norėdamos iš mylimo vyro dažniau sulaukti dovanų, turite žinoti keletą paslapčių.

Negailėk

Viena pirmųjų taisyklių, yra: norint gauti, reikia duoti. Savo vyrą apgaubkite dėmesiu. Po sunkios darbo dienos galite palepinti jį atpalaiduojamuoju masažu ar netikėta vakariene. Negailėk jam gražių žodžių. Už rūpestį ir švelnumą jis tikrai norės atsilyginti ir atsidėkoti tuo pačiu ir suteikti dar daugiau.

Netylėk

Deja, bet net ir pats tobuliausias vyras nėra visagalis - jis mūsų minčių skaityti nemoka. Todėl nevarginkite jo tuščiomis spėlionėmis ir pasipasakokite, kokios jūsų svajonės, kokios dovanos ar pirkiniai jus pradžiugintų. Jei matote, kad vyras nereaguoja į jūsų švelnumą, taip pat nesikuklinkite pasakyti apie tai – jokiais būdais netylėk ir kamputyje dėl to neverk.

Padėkok

Vertink visas vyro pastangas. Net ir nevykusį ar nenusisekusį bandymą. Stenkis įžvelgti tik geriausias vyro puses. Pademonstruok savo teigiamas emocijas ir dėkingumą.

Pabrėžk privalumus

Vyrai dažnai nesupranta, kodėl 25 poras batų turinčiai moteriai reikia dar vienų. Arba kam naujas paltas, jei spintoje kabo trys beveik vienodi. Turite paprotinti vyrą, jog būtent su tais bateliais atrodysite pritrenkiančiai ir nepakartojamai. O stovėti šalia tokios fantastiškos moters kiekvienam vyrui būtų tikras pasididžiavimas.