Užsienio paskalų žurnalistai tvirtina, kad princas Charlesas savo gražuolės žmonos nemylėjo visai ne dėl savo slaptos aistros Camillai. Karališkojo sosto paveldėtojas esą yra homoseksualus ir savo žmonas apgaudinėja su jaunais berniukais-žaisliukais. Paskalų žurnale netgi buvo publikuotos nuotraukos, kuriose įamžinta, kaip princas bučiuoja nepažįstamą jaunikaitį.

Nuotraukas galite pamatyti čia:

Princas Charlesas ir Camilla Parker

Kalbos, kad princas Charlesas yra gėjus, sklandė jau kurį laiką. Užsienio spauda prieš keletą metų rašė apie homoseksualius princo pomėgius. Gandų žurnalas „Globe“ buvo paskelbęs, kad tuoktis su princese Diana jam teko tik „dėl akių“, kad karališkasis sostas neliktų be paveldėtojų.

Dar 2003-iaisiais buvo pasirodžiusi žinia, kaip karališkųjų rūmų patarnautojas pasakojo neva užtikęs princą Charlesą savo miegamajame užsiimantį seksu su kitu patarnautoju, atnešusiu pusryčius princui į lovą.
Princesė Diana ir princas Charlesas

Tokie bulvarinių žurnalų pareiškimai karališkosios šeimos yra kategoriškai neigiami. Tai iš tiesų gali būti tik pikti gandai, o nuotraukos - viso labo gerai padarytas fotomontažas.

Tačiau manoma, kad būtent dėl galimo netradicinio seksualinio potraukio karalienė Elizabeth princui Charlesui ir nenorėjo perleisti sosto - Didžiosios Britanijos karaliumi taps jo sūnus princas Williamas.
Princas Charles ir Diana