Keturių Zodiako ženklų atstovai iki metų pabaigos gyvens kur kas įdomiau nei iki šiol. Jie išspręs finansines problemas, baigsis neaiškumai ir sunkumai asmeniniame gyvenime, na o viskas susiklostys tiesiog stebuklingu būdu. Ar įdomu, kokie tie 4 ženklai?

Vandenis

Vandeniams likusi metų dalis bus gana įtempta, tačiau jie bus absoliučiai patenkinti gyvenimu – atsiras progų veikti tai, apie ką jie anksčiau tik svajojo.

Malonios staigmenos ir netikėtumai laukia karjeros srityje. Regis, būtent pastaraisiais mėnesiais likimas ims šypsotis profesinėje srityje. Tiesa, jei norite, kad viskas klostytųsi maksimaliai sėkmingai, teks ir pastangų įdėti. Na o jei pasistengsite, apdovanojimą tikrai gausite.

Jei gimėte po Vandenio ženklu, džiaugsmingiausi jums bus rugpjūtis ir rugsėjis. Laimės bus tiek, kad tapsite sentimentalesni.

Vėžys

Tie, kurie gimė po Vėžio ženklu, šiemet galiausiai įgis pasitikėjimo savimi. Na, o artėjant 2016 m. pabaigai, tai suteiks laimės ir harmonijos santykiuose su savimi.

Likusią metų dalį Vėžiai susipažins su naujais žmonėmis. Jei neturite poros, sutiksite antrą savo pusę.

Šiais metais jums svarbu klausyti širdies ir įgyti drąsos ryžtingam žingsniui. Juk 2016 m. antrą pusę žvaigždės bus jums palankios.

Rugsėjį laukia išbandymai, susiję su sveikata. Juos ištverkite, na o paskui laukia laimingas pusmetis.

Šį rudenį tikėkitės daugybės malonių staigmenų.

Svarstyklės

Jei likusią metų dalį įsivaizduosime kaip žaidimą kortomis, būtent Svarstyklės jame gaus daugiausia tūzų. Jau per pirmą kortų dalijimą. Žinoma, reikia mokėti žaisti. Todėl patariame keipti dėmesį į smulkmenas. Atverkite protą ir akis, ir naujos galimybės pačios atsivers.

2016 m. taps balanso, stabilumo ir didelės sėkmės metais. Nepaisant visų šiemet patirtų nesėkmių, antrą metų pusę būsite laimingi ir patenkinti visais gyvenimo aspektais.

Rugpjūtis ir rugsėjis taps meilės ir jaudulio kupinais mėnesiais.

Šaulys

2016 m. Šauliams nežadėjo būti lengvi. Tai reiškia, kad per šiuos mėnesius ištvėrėte daug išbandymų, sunkumų. Dabar tereikia laikytis ir nepaliauti bandžius. Ateis diena, kai atversite tinkamas duris, ir pasaulis taps tikru rojumi. Būkite atkaklūs – tada antrą šių metų dalį gausite viską, apie ką anksčiau tik svajojote.

Profesinėje srityje laukia staigmenų ir dar daugiau darbo. Bet kai įveiksite didžiausias kliūtis, prizas bus tiesiog stulbinamas. Gyvenimas bent kuriam laikui virs stebuklingu sapnu. Atsiras galimybių investicijoms, padidinsite šeimos kapitalą.

Na o žvaigždės žada, kad geriausias kitų metų mėnuo bus lapkritis.