Ant jūsų delno yra ryškus trikampis? O gal žvaigždės?

Trikampis

Ant jūsų delno ryškus trikampis? Tada jūs turite neįtikėtiną talentą! Bet kokio dydžio trikampis simbolizuoja ypatingus žmogaus sugebėjimus. Ir kuo didesnis trikampis, tuo daugiau jūs turite šansų būti pripažintas ir gerbiamas žmogus visuomenėje.

Žvaigždė

Jei jūsų delną puošia žvaigždės forma, kuri susideda iš smulkių susikertančių linijų, esate itin gabus filosofas, iškalbos meną paveldėjęs iš žvaigždžių.

Rombas

Rombas ženklina nežabotą aistrą nuotykiams turinčius žmones. Tokie žmonės pasižymi neįtikėtina drąsa ir neretai elgiasi neatsargiai. Galbūt esate mokslininkas? Kad ir kokia jūsų profesija, jūs mėgstate rizikuoti visose gyvenimo srityse.

Žuvis

Ši forma yra labai panaši į deimanto. Tačiau toks sudėtingas ženklas yra toli gražu ne pas visus. Žuvis puošia meniškos sielos asmenis, kurie gyvenime mato kur kas daugiau prasmės nei pinigai. Tokių žmonių darbai neretai pakeičia pasaulį.

Pusmėnulis

Jei jūs turite į pusmėnulį panašias linijas, esate pranašas. Turite pavydėtiną intuiciją ir galite numatyti ateitį. Jūsų intuicija yra tokia stipri, kad žmonės nesąmoningai kreipiasi į jus patarimo.

Daugtaškis

Jei jūsų gyvenimo linija yra padalinta į tris dalis, tarsi ant jos būtų padėtas daugtaškis, jums tikrai pasisekė. Esate asmuo, kurį saugo dievai ir niekas negali jums pakenkti.