AVINAS

Teks spręsti kažkokią svarbią problemą, tačiau nežinote, ko pirmiau derėtų griebtis. Esate apimta abejonių, kurios šiaip jau nėra jums būdingos. Visiškai susipainiojusi kreipsitės patarimo į draugus, kurie iš tiesų gali padėti. Jūsų mylimas žmogus gali ryžtis poelgiui iš nevilties, tačiau jūs pati jį į tai stumiate.

JAUTIS

Esate patenkinta viskuo, kas vyksta jūsų asmeniniame gyvenime. Santykiai klostosi itin palankiai, didžiąją laiko dalį praleidžiate su mylimu žmogumi. Labai tikėtina, jog drauge leisitės į kelionę, taigi vertėtų apgalvoti išvykos maršrutą. Užtat spręsdama materialinius klausimus esate itin atsargi, net pati stebitės savo praktiškumu. Kad rastumėte atsakymus į kažkokį itin svarbų klausimą, teks vykti pas tėvus aiškintis kai kurių detalių.

DVYNIAI

Artėjanti savaitė palanki imtis naujų, lig šiol dar neišmėgintų darbų. Pasiruoškite operatyviai reaguoti į greitai besikeičiančią situaciją, priimti naujas žaidimo taisykles. Gali tekti skubiai kažkur išvykti. Draugai padės, ypač antroje savaitės pusėje, gal net ir finansiškai. Daug kas priklausys nuo jūsų pačios iniciatyvumo, ypač trečiadienį ir ketvirtadienį. Penktadienis - tinkama diena tvarkyti svarbius dokumentus, pasirašinėti sutartis ir panašiai.

VĖŽYS

Per daug pasiduodate įspūdžiams, todėl už gryną pinigą priimsite tai, kas vyksta jūsų gyvenime. O juk jus gali elementariai apgaudinėti arba lengvai apipinti iliuzijomis. Žiūrėkite į gyvenimą optimistiškai, tačiau realiai. Svarbiausias savaitės darbas - užbaigti seniai pradėtą darbą, nes jau ir taip perlipote visus leistinus terminus. Jeigu turite tėvus, spręskite jų reikalus, kuriems prireiks pinigų. Gerai, kad jų turite, nes noriai pagelbėsite. Tačiau stambių pirkinių nedarykite.

LIŪTAS

Kažkodėl būtent šią savaitę jūsų priešai nusprendė parodyti visas blogiausias savo charakterio savybes. Jus persekioja, todėl pasirengusi priimti ryžtingą sprendimą, tačiau, tikėtina, kad tam reikės pasiskolinti pinigų. Naujų malonių pažinčių tikėkitės ketvirtadienį - jos gali pakelti jums nuotaiką. Savaitgalį ateis naujas jėgų antplūdis, būsite pasirengusi nuversti kalnus!

MERGELĖ

Esate energinga ir nenuspėjama. Jums pačioms kartais baisu dėl savo ryžtingumo. Vertėtų energiją nukreipti naminiams reikalams, kuriuos taip ilgai atidėliojote, spręsti. Materialinių problemų kol kas nejaučiate, tačiau pinigus leidžiate labai greitai. Geriau nusipirkite kažkokį vieną vertingą daiktą, o ne išbarstykite niekučiams.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite pridaryti daug klaidų, ypač susijusių su finansų sfera. Verčiau nepasirašykite jokių dokumentų - mažiausias netikslumas gali atsigręžti prieš jus. Be to, turėsite įtarimų dėl partnerio neištikimybės, pradėsite savo „tyrimą". Jei viskas pasitvirtins, elkitės protingai ir neprovokuokite konfliktų. Jokiu būdu dabar neverta nutraukti santykių, nes tam išeikvosite labai daug nervų.

SKORPIONAS

Galite visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu, nes viskas klojasi kaip pasakoje. Vyrai guli prie kojų, tenkina menkiausias jūsų užgaidas, dovanoja dovanas ir gėles, todėl jūsų nuotaika giedrėja sulig kiekviena diena. Griebtis rimtesnių darbų visai nenorite, o bet kokia veikla jus purto. Jei seniai troškote keisti darbą, tai dabar palankiausias metas siuntinėti savo CV - galite sulaukti netikėtų pasiūlymų.

ŠAULYS

Galite būti per daug smulkmeniškos. Pagaliau ėmėte suprasti, jog būtina ginti savo interesus - pastebite netgi turinti egoistės savybių. Ketvirtadienį arba penktadienį galite gauti pinigų - tai bus gana nemenka suma. Jūsų draugės gali sulaukti nemalonumų, todėl ištieskite pagalbos ranką. Poilsio dienomis kažkoks telefono skambutis padės susigaudyti vienoje situacijoje - ji taps aiškesnė.

OŽIARAGIS

Šią savaitę labai svarbu dirbti kuo mažiau ir pamąstyti apie poilsį. Gerai suvokiate, kad jaučiate nuovargį, kuris jums trukdo irtis į priekį. Bendras savaitės fonas optimistinis, nežadate pasiduoti niūrioms mintims. Įtemptai galvosite, kaip prakusti. Gali būti, jog ryšitės permainoms: pakeisite darbovietę arba veiklos kryptį.

VANDENIS

Įtempto, bet ir produktyvaus darbo savaitė, ypač pirmoji jos pusė. Nustosite dūsauti ir pavydėti kitiems, atvirkščiai, pati turite visus šansus tapti sektinu pavyzdžiu. Artėjant savaitgaliui ims rastis nuovargio ženklai, iniciatyvos bus skubotos. Nuo ketvirtadienio verčiau lėtinkite tempą, o savaitgalį skirkite tik poilsiui.

ŽUVYS

Savaitė bus itin vaisinga, jei jums niekas nemaišys. O būtent tokie žmonės-trukdžiai jus ir supa. Laikykitės atokiau nuo globalinių problemų, kurios verčia jus nerimauti, jaudintis. Labai didelė tikimybė, kad poilsio dienas praleisite gamtoje. Pasiūlymo į ją vykti galite sulaukti iš draugės.