Tiesa, viena Naujajame Meksike gimusi motinos ir sūnaus meilės istorija šiurpina ne tik šalį, bet ir pasaulį.

Nepaisant gresiančio kalėjimo, 36-erių metų gimdytoja Monica Mares išpažįsta kūnišką meilę savo 19 metų atžalai Calebui Petersonui. Dėl kraujomaišos jai už grotų gali tekti pasėdėti pusantrų metų. Tačiau „įsimylėjėliai“ sakė kovos ir teismui bandys įrodyti savo meilės tyrumą ir teisėtumą.

Viešai prabilti apie savo ryšį motina su sūnumi nusprendė norėdami atkreipti visuomenės dėmesį į santykius, pagrįstus genetiniu lytiniu potraukiu.

9 vaikų motina M. Mares sūnaus Celebo susilaukė būdama 16-kos. Tačiau dėl sudėtingų gyvenimo sąlygų kūdikį teko atiduoti įvaikinti kitai šeimai.

Tačiau praėjus 18 metų motina su savo sūnumi susisiekė per „Facebook'ą“ ir pakvietė susipažinti. Pora netrukus pajuto vienas kitam nepaaiškinamą ryšį ir jau po kelių savaičių pasinėrė į intymius santykius.

„Tik pamačius jį, mane užplūdo keisti jausmai. Neauginau jo kaip sūnaus. Pamačiau jį tik kaip nepažįstamą jauną vyrą, kurį netrukus įsimylėjau. Mes apie tai daug kalbėjome. Paklausiau jo, ar jis susitikinėtų su savo motina. Jis man atsakė klausimu, ar aš susitikinėčiau su savo sūnumi. Vėliau mane pabučiavo“, - pasakojo M. Mares.

Vaikinas prisipažino į savo motiną žiūrintis kaip į nuostabią moterį, ne gimdytoją. „Tai buvo beveik tas pats, kas įsimylėti klube sutiktą merginą“, - paaiškina jis.

Kraujomaišą pasirinkusi pora teigia, kad jų santykiai yra geriausia, kas galėjo nutikti per pastaruosius 19 metų. Kurį laiką jiedu gyveno paslapčia, namelyje ant ratų. Kartu gyveno ir dar du M. Mares vaikai, kurie pradėjo savo vyresnįjį brolį vadinti tėčiu. Tačiau poros laimei sutrukdė kaimynai, kurie neapsikentė kraujomaišos ir iškvietė policiją. Kol vyksta teismo procesas, motinai uždrausta artintis prie sūnaus.

„Dabar jis yra visas mano gyvenimas ir aš neketinu jo netekti. Aš jį myliu, mano vaikai jį myli, visa mano šeima jį dievina. Kalėjimas mūsų tikrai nesustabdys. Kai iš jo išeisiu, persikelsime į valstiją ar šalį, kurioje mums nebus draudžiama sukurti šeimą“, - tikino motina.

Moteris tikino netgi galinti atsisakyti visų savo vaikų, kad tik jai būtų leidžiama matytis su C. Petresonu.

„Dabar, kai man teismas uždraudė su juo matytis, jaučiu siaubingą širdies skausmą. Bet negaliu rizikuoti dėl mūsų ateities“, - sakė ji. Celebas dievagojosi, kad lauks savo mylimos motinos grįžtant iš kalėjimo.

Motinos ir sūnaus nuotrauką rasite čia: