27-erių karališkosios šeimos narė nutraukė 10-metį trukusius santykius su penkeriais metais vyresniu verslininku Dave'u Clarku. Princesė tiesiog pavargo laukti, kol mylimasis jai pasipirš.

„Jie pagaliau turėjo susimąstyti, kodėl po 10 metų draugystės jie vis dar nesusituokę. Todėl jie nusprendė kurį laiką pabūti atskirai vien tam, kad suprastų, ko kiekvienas tikisi iš ateities“, - sakė artimas šaltinis.
Princesė Beatrice su Dave'u Clarku

Karališkoji šeima po tokio netikėto Beatricės poelgio liko priblokšta. Žinia apie skyrybas esą vos nepribaigė princesės motinos, Jorko kunigaikštienės Saros Ferguson.

Tačiau šaltiniai tikino, jog princesė pastaruoju metu suaugo ir įgijo pasitikėjimo savimi. Ji nebijojo elgtis taip, kaip jai patinka, o ne reikalauja karališkas etiketas.

Pastaruoju metu Beatrice susirūpinimą kelia ir dėl savo gyvenimo būdo. Per penkerius metus ji jau pakeitė keturis darbus ir beveik metus yra bedarbė. Tai išties kenkia karališkos šeimos įvaizdžiui. Prabangiose Romano Abramovičiaus jachtose laisvalaikį leidžianti princesė jau kurį laiką kelia ją išlaikančių mokesčių mokėtojų pasipiktinimą.

Princesė Beatrice su Dave'u Clarku

Beatricę su D. Clarku supažindino jos pusbrolis princas Williamas.