„Reserved“ klasikos tematika pristatoma kolekcija primena Pedro Almodovaro filmus. Daug spalvų ir retro stilius kolekciją padaro laisvesne ir nėra suvaržyta klasikos standartų.

Dviejų dalių kostiumas, suknelė ar netradicinis dviejų drabužių derinys klasikinę kolekciją išlaisvina ir padaro ją šiuolaikišką, o tokie akcentai, kaip ryški ir stipri spalva (tamsiai raudona, kanarėlės geltona ir indigo) bei abstraktūs grafiniai piešiniai (pvz., spalvingas brūkšninis kodas), sukuria jaunatviškumo įspūdį. Asortimento karaliumi ir karaliene šį sezoną drąsiai galime vadinti vintage sukneles ir plačias kelnes. Neapsiriksite pasirinkusios juos vakarui ar net vakarėliui paplūdimyje.
Kadangi ši „Reserved“ kolekcija pristatoma šiltuoju sezono, tai pristatome ir antrąją jos dalį – jūrinę tematiką su klasikos prieskoniu. Šios kolekcijos amžinuoju varikliu yra turkio, mėlyna, ultramarino ir indigo spalvos. Šaltuoju sezonu taip pamėgtą drabužių sluoksniavimą keičia gražaus ir įdegusio kūno ryškinimas: mini sijonas derinamas su berankovėmis palaidinėmis arba atvirkščiai ryškinamos grakščios moteriškos linijos dėvint palaidines aukštu kaklu, o kelnes ar sijoną sujuosiant stilingu diržu.

„Reserved“ prekės ženklo dizainerei akcentuoja ir siūlo klasikinio komplekto deriniui pasirinkti pagrindinę vienspalvę spalvą ir prie jos derinti artimų spalvų akcentus ir aksesuarus, kurie gražiai įrėmins jūsų klasikinį stilių. Nepamirškite, kad klasika, tai nebūtinai juoda. Dabar juk vasara – būkite ryškios!