Jaunos moterys su šiais nemalonumais susiduria dažniau, nei būtų galima manyti. Neretai taip nutinka dėl to, kad aktyviai augančių plaukų šaknys negauna pakankamai energijos.

Nustatyta, jog aktyvios plaukų šaknys, iš kurių išauga sveiki, gyvybingi plaukai, energijos suvartoja 800 proc., daugiau nei besiilsinčios!

Šio energijos proceso pusiausvyra gali būti lengvai sutrikdyta dėl streso, dietų laikymosi. Organizmui pritrūkus reikalingų mikroelementų, lėtėja plaukų augimas, jie pradeda slinkti.

Stresą patiriančioms moterims plaukai slenka net iki 10 kartų dažniau!
Pasirodo, stresą patiriančioms moterims plaukai slenka net iki 10 kartų dažniau. Norint sustabdyti plaukų slinkimą, neretai griebiamasi įvairių liaudiškų priemonių. Tačiau ne visada jos yra naudingos, o kartais negi gali dar labiau pakenkti plaukui – užkimšti galvos odą, nudeginti galiukus.

Todėl pirmiausiai savo plaukus reikia stiprinti iš vidaus. Pasirūpinkite savo mityba. Į racioną įtraukite lašišą (plaukų žvilgesiui), graikišką jogurtą ir kiaušinius (skatina plaukų augimą), špinatus (padeda plaukams atsigauti), geležies turinčius maisto produktus: jūros gėrybes, jautieną, tuną, pupeles, moliūgus, menkę, kalakutieną, sardines, brokolius, ryžius (apsaugo plaukus nuo slinkimo), vištienos krūtinėlę (plaukai auga storesni ir tvirtesni).

Dar vienas plaukų priešas yra stresas ir nuovargis. Skirkite pakankamai laiko miegui, nes pavargęs ir nualintas organizmas netruks reikalauti dėmesio rodydamas išsekimo ženklus, vienas jų - susilpnėję ir slenkantys plaukai.

Tačiau neretai lašišos ir graikinių riešutų neužtenka. Plaukų augimą reikia skatinti ir išorinėmis priemonėmis.
Tačiau neretai lašišos ir graikinių riešutų neužtenka. Plaukų augimą reikia skatinti ir išorinėmis priemonėmis. Vienas iš sprendimo būdų yra šampūnai su aktyviu kofeino kompleksu.

Jei jūsų plaukai praradę gyvybę, įkrauti jiems energijos siūlome su „Plantur 21“ linijos šampūnais, kurie skatina nusilpusių plaukų augimą. Į sudėtį įeinantis kofeinas sulėtina energetinės medžiagos (cAMP) nykimą, taip grąžindamas energiją plauko šaknims. Jis prailgina plauko augimo ciklą, aktyvuoja plaukų svogūnėlius.

„Plantur 39“ šampūnai skirti plaukams, kam per 40 metų. Kofeinas, kurio yra šio šampūno sudėtyje, aktyvuoja plaukų šaknis. Trenkant galvą, veiklioji medžiaga įsiskverbia į pačius plaukų folikulus ir po 120 sekundžių pradeda juos veikti. Jau po pirmo plovimo plaukai tampa pastebimai puresni ir tvirtesni. Sudėtyje yra izoflavonų (fitoestrogenų), išgautų iš baltosios arbatos, kurie sustiprina galvos odos ir plaukų šaknų atsparumą.

5braškės siūlo išbandyti jų veiksmingumą! Apklausoje pažymėk, kurį šampūną nori laimėti: „Plantur21“, skirtą jauniems, bet gyvybę praradusiems plaukams, ar brandžiam plaukui skirtą „Plantur 39“.

Prizus laimėjo „Plantur 39“: Virginija Danilavičienė, Jolanta Sokolovskaja, Reda Banienė, Jurgita Ivanauskienė, Laura Brazinskienė;
„Plantur 21“: Kornelija Danilavičiūtė, Milda Ramanauskienė, Modesta Šimanskytė, Laura Gudaitė, Oksana Šestak. Sveikiname! Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.