Fiziologijos specialistai atrado dar vieną „magišką" tašką - sėdmenis kaip vyro charakterio atspindį bei biografijos išklotinę su smulkiausiomis detalėmis. Moterys, beje, tik apsimeta, kad nenužiūrinėja vyro privalumų - iš tiesų skenuoja visus atsikišimus ir linkius net pirmojo pasimatymo metu.

Kas bus geriausias palydovas?

Norite sužinoti, su kokiu vyru jums bus lengva gyventi? Pažvelkite į jo užpakalio kairį žanduką. Būtent jis išduoda nugyventą gyvenimą ir nelengvą patirtį. Jei jis dailios, taisyklingos formos, vadinasi, tau patinkančio gerbėjo intuicija gerai išlavinta, jo patirties bei žinių bagažas - didžiulis. Be to, dailus kairysis puskepalis - emociškai turtingo gyvenimo ženklas.

Dešinysis žandukas - tai jūsų ateitis. Ji rodo vyro talentus, jo svajones, planus ir lūkesčius. Atitinkamai, šita užpakaliuko puselė irgi turi būti dailios formos, be jokių įdubimų ir kauburėlių.

Kaip nuskaityti užpakaliuką? Jei vyras jau yra įveikęs visus gyvenimo sunkumus, tai jo kairioji užpakalio puselė iš pažiūros (ir pagraibius) yra didesnė už dešiniąją.

Vadinasi, toks vyras jau yra pasiekęs sėkmingai savo tikslų ir taps patikimu partneriu gyvenime.

O jei viskas atvirkščiai - dešinysis kepaliukas didesnis už kairįjį, - vadinasi, vyrui dar reikės daug košės suvalgyti, kol jis pasieks savo tikslų ir atrems negailestingus gyvenimo smūgius.

Raukšlelė atskleis gabumus lovoje

Jei raukšlelės, tie žavūs puslankiai po kepaliukais, yra taisyklingi, ryškūs, kaip pas Amūrą, vadinasi, jūs bendraujate su tikru vyru - subrendusiu, tvirtu, emociškai stabiliu ir ramiu. Įsimylėti jis gali kartą, bet - visam gyvenimui. Lovoje jis stengsis visapusiškai patenkinti partnerę, siekdamas suteikti jai maksimalų malonumą.

Asimetriškos ir nelygios užpakaliuko raukšlelės išduoda godų ir egoistišką vyrą. Sekse šis vyras įpratęs galvoti tik apie save, todėl jis susitelkęs tik į savo poreikių tenkinimą bei malonius pojūčius.

Sakoma, kad netgi miegoti drauge su tokiu vyru - tikra bausmė: jis nuolat temps antklodę ant savęs, nustums jus nuo pagalvės, o gal net ir išspirs iš lovos.

Obuoliai ir kriaušės

Užpakaliukas, savo forma primenantis obuolį, sako, kad jo šeimininkas - pasitikintis savimi vyras. Jis - įvairiapusė asmenybė, maloni ir traukianti aplinkinius. Lovoje toks vyras - idealus meilužis, nes jis natūraliai kaifuoja nuo gyvenimo ir sugeba šį jausmą perduoti savo partnerei. Moteris su tokiu „obuoliuku" pajus rojaus palaimą. Ir ne kartą...

Kriaušės formos užpakaliuką turi dažniausiai kantrūs ir praktiškumu pasižymintys vyrai. Tokie yra itin šeimyniški, ištikimi ir mylintys vyrai, noriai rūpinasi artimaisiais. Nors seksas jiems nėra svarbiausias dalykas, tačiau būtent ši savybė neleidžia jiems išvengti pašalinių intrigų.

Raumeningi ir „su ausytėmis"

O štai vyrų su raumeningu ir elegantiškai išlenktu užpakaliuku geriau pasisaugoti. Taip, jie sekse yra pajėgūs, ištvermingi bei kūrybingi, tačiau jie - baisūs lovelasai, pro jų akis ramiai nepraeis nė vienas simpatiškas sijonas.

Vyrai, kurie atrodo lyg jų klubai būtų su ausytėmis, yra dosnūs - negailės savo jėgų meilei bei šeiminiams santykiams. Moteriai su tokiu vyru bus ramu, jauku, tačiau nuobodu. Be to, tokie vyrai nesiveržia šturmuoti karjeros viršukalnių ir ypatingais talentais nepasižymi.

Plaukuoti sėdmenys

Gaurai ant užpakalio liudija vyro gerumą bei dosnumą. Tačiau plaukuotas užpakaliukas gali būti ir silpnos potencijos ženklas bei rodyti genetišką polinkį sirgti dubens srities ligomis.

Jei plaukai auga tik ant kepaliukų paviršiaus, vadinasi, didelė tikimybė, kad vyro genai mutavę. Manoma, kad vaikas nuo tokio vyro gali gimti sudėtingo charakterio arba su išvaizdos trūkumais.

Jei galvos plaukai ugniniai, o ant užpakaliuko - juodi, tai tokie vyrai yra talentingi ir labai emocionalūs. Iškelta hipotezė, kad atvirkštinis variantas liudija vyro ydas bei polinkį į žiaurumą.

Jei kepaliukai atrodo taip, tarsi plaukai būtų nuzulinti („nuplikęs" užpakalis), toks vyras yra suktas, gudrus lapinas, kuris stengsis pabėgti nuo moters.