Vyresniam amžiui priskiriama patirtis ir išmintis. Tačiau kai vyresnis vyras likimą susieja su jaunesne, vis tiek aplinkiniai apkalba moterį - ji jam apsuko galvą, suviliojo, suvystė. Barakuda, numelš, paliks, ragus jam įstatys.

Kai vyresnė moteris jaunesnį vyrą įsimyli, pirštais badoma vėlgi būtent moteris - gudri, pasirūpino šviežiena, užsimanė gražaus kūno ir aistringo sekso. Pasinaudos gražiu žaisliuku, atsibos, kitą susiras.

Prie tris metus sutikau JĮ. Septyniais metais jaunesnis vaikinas patraukė dėmesį ne tik savo išvaizda, bet ir itin galatiškomis manieromis. "Iš geros šeimos" - pamaniau tąkart. Susipažinome darbe (aš nebuvau jo vadovė, jeigu ką!), o po kelių mėnesių mes jau vartėmės nuogi mano lovoje.

Apie jausmus jaunesniems kalbama kaip apie kažkokius mainus - kažkas už kažką gauna. Vyresni - jaunystę ir energiją, jauni iš vyresnių - patirties, stabilumo ir saugumo. Tačiau mažai kas tiki, jog porą iš tiesų sieja šilti ir gražūs jausmai vienas kitam. Mūsų santykiai aplikinių buvo sutikti remiantis visais šiais stereotipais. Nepaisant sulauktos kritikos, mes jau du metus gyvename kartu.

Šiandien visas moteris, kurios įsimyli jaunesnius vyrus galiu tik padrąsinti ir, žinoma, pasidalinti patarimais, kurie pravers visoms kuriančioms ryšį su jaunesiais.

Atmintinė moteriai, susižavėjusiai jaunesniu vyru

Žodžiu, jei turite jaunesnį gerbėją, vis tiek reikės ieškoti kompromisų, kaip ir bendraujant su bet kuriuo partneriu. Reikės išminties, kantrybės ir sugebėjimo nusileisti. Galima aptarti svarbesnius aspektus:

Jei jūs pasiekusi daugiau - padarėte karjerą, daugiau uždirbate, niekuomet dėl to nepriekaištaukite vyrui. Jei jis sugeba tobulėti, augti, tik jam trūksta žinių bei patirties, jis išmoks. Svarbu, kad jį palaikytumėte, paskatintumėte, išmintingai nukreiptumėte. Kvalifikacija vyrui suteiks pasitikėjimo, jis jausis tvirčiau.

Pasistenkite sutarti su jo draugais. Nors amžiaus skirtumas yra, tačiau neverta atsisakyti kvietimų, jei jis ragina eiti: „Ką aš čia mama tarp jūsų", „Ką veiksiu su mažvaikiais". Arba jau kompanijoje vis pabrėžti: „O štai mano laikais...". Būkite mandagi, nuoširdi. Tačiau tikime, kad jei vyras jumis susižavėjo, tai ir esate jaunatviška ir turite savyje parako.

Kontroliuokite savo pavydą. Neišvengiamai jis gali kilti, nors išmintinga esate ir laikote save brandžia moterimi. Nekelkite pavydo scenų, nepersekiokite mylimojo. Jei manote ir matote, kad vyras peržengia elgesio ribas, pasakykite jam tai akis į akį.

Nesistenkite sukelti ir jo pavydo. Jei flirtuosite su sėkmingais vyrais, vis juos liaupsinsite, rodysite susižavėjimą, galite užgauti jaunuolio savimeilę ir išdidumą. Juk jis dar nieko nepasiekė ir tai žino! Ir jūs tai žinote, tačiau to neprikiškite.

Nebūkite išrinktajam „mama". Taip elgiasi netgi jaunos merginos, kurios gyvena su vyresniais vyrais. Rūpinkitės, palaikykite, padėkite, tačiau tokių veiksmų išraiškai turėkite ribas. Tikėkite vyro savarankiškumu, tačiau visko už jį nedarykite; palaikykite, tačiau nenurodinėkite, kaip elgtis; leiskite jam klysti ir kaupti savo patirtį - jūsiškė jūsų porai nepagelbės. Juk mokomės tik iš savo klaidų.

Būkite geros formos! Ne paslaptis, kad su vyresniu vyru gyvenanti moteris ir atrodyti pradeda solidžiau, rimčiau, keleriais metais vyresnė. Jei partneris jaunesnis, ir jai atsiranda paskata neapsileisti. Tačiau šalia jaunesnio vyro nebūtina pinti kasyčių ir segtis neoninį sijoną. Stilinga ir tvarkinga apranga, treniruotas kūnas, sveikai atrodantis veidas - štai ir visa išorinio patrauklumo formulė. Viskas.

Tobulėkite, būkite įdomi. Tai galioja gyvenant su bet kokio amžiaus partneriu. Neapsnūskite, nesustabarėkite. Smalsus, guvus ir gyvenimą geriantis žmogus yra įdomesnis už silikono pripumpuotą lėlytę.