Vis tik tie santykiai nutrūko, o aš susigyvenau su savo kiek apvalainu kūnu ir netgi pakeičiau požiūrį į papildomus kilogramus.

Kodėl praėjo noras būti liesa? Todėl, kad sulaukiu didžiulio vyrų dėmesio, flirtuoju į kairę ir į dešinę. Iš pradžių mane tai šokiravo, galiausiai tiesiai šviesiai paklausiau vieno vyro, kodėl jam patinka mano apvalumai. Taigi štai ką išgirdau:

1. Didesnės krūtys

Yra daug vyrų, kuriems patinka didelės krūtys, o stambesnių moterų ir krūtys didesnės. Jiems netrukdo apvalesnis liemuo, gal net rinkės ant pilvo, jei tik gali pasidžiaugti krūtimis. Damos, įsidėmėkite, krūtys – jūsų privalumas.

2. Apvalesni sėdmenys

Kai pagalvoji – per visą rokenrolo istoriją neteko girdėti nė vienos dainos apie plokščius sėdmenis. Kai buvau liesa, mano sėdmenys buvo dailūs, bet kai sustambėjau, jie padidėjo ir suapvalėjo.

Galvojau, dabar vyrai tikrai nekreips į mane dėmesio, tačiau klydau. Iš tiesų mano suapvalėję sėdmenys sulaukė kur kas daugiau komplimentų nei anksčiau sulaukdavo mažas užpakaliukas. Na, prisipažinsiu, ilgiuosi savo mažo, dailaus užpakaliuko, bet komplimentai man labai patinka.

3. Jos minkštesnės

Apvalios moterys minkštesnės, o vyrams patinka būti stipriems, kietiems. Vyrui smagiau apsikabinti minkštą, švelnų kūną, nei glaustis prie aštrių kaulų ir atsikišusių alkūnių. Bent jau taip man sakė.

4. Nebus nutrynimų ir mėlynių

Man patinka masės turintys vyrai. Dėl šios priežasties nepakenčiu, kai permiegojus su vyru, lieka nutrynimų. Kaulėtas, perkaręs vyras reiškia, kad mano jautrus kūnas bus nubrozdintas, o minkštesnis kūnas nepalieka sužalojimų man ant klubų. Tą patį girdėjau sakant ir vyrus.

5. Jos valgo

Vyrai nenori būti vieninteliai, kurie valgo restorane ar namuose. Jei sėdėsi knabinėdama salotas ir baigsi valgyti valanda anksčiau, nei jis sukirs savo mėsos kepsnį su bulvėmis, jis tikrai jausis nesmagiai. Vyrams patinka apvalesnės moterys, nes jos su jais valgo. Visada smagiau valgyti kartu, nei būti su žmogumi, kuris žiūri, kaip tu valgai.

6. Jos jauniau atrodo

Dar viena priežastis, kodėl vyrams patinka apvalesnės moterys, – jos jauniau atrodo. Tai tiesa – truputis riebalų išlygina raukšleles. Man neseniai sakė, kad atrodau kaip 25-erių, nors man – 37-eri. Apskriti mano skruostai padeda atrodyti jauniau.

7. Tai vaisingumo ženklas

Vyrams apkūnesnės damos patinka ir dar dėl vienos priežasties, kuri yra pagrįsta biologija ir diktuojama pasąmonės. Platūs klubai ir didelės krūtys vyrams asocijuojasi ir visada asocijavosi su vaisingumu. Manyta, kad tokios moterys puikiai išnešios ne vieną kūdikį, vyrų pasąmonė tai atsimena. Net jei jie dar nenori vaikų, jei atrodote vaisinga, tai traukia vyrus prie jūsų.

8. Jie nebijo būti kiek šiurkštesni miegamajame

Kartą vienas vaikinas man sakė, kad bijo mane sužaloti, sulaužyti. Jis mieliau pasodintų mane į lentyną kaip porceliano lėlę ir neliestų. Taip buvo, kai dar buvau labai liesa. O suapvalėjusi tokių frazių niekada negirdėjau, iš tiesų mano vaikinai nebijodavo pakvailioti, būti šiurkštesni miegamajame.

9. Tai klasikinis grožis

Klasikinės statulos, senovės paveikslai – visur buvo vaizduojamos apvalainos moterys. Nuo senovės Graikijos laikų iki renesanso celiulitiniai sėdmenys ir apvalainos rankos buvo laikomos gražiais. Tam yra kelios priežastys. Vaisingumą jau aptarėme. Toliau – maistas.

Maistas – sveikatos ženklas, taip pat gerovės, turto ženklas (pasiturintis žmogus gali nusipirkti maisto ir pan.). Jau įrodyta, kad sunkiais ekonominiais laikais vyrams labiau patikdavo apvalesnės moterys, nes jiems tai asocijuodavosi su sveikata ir gerove.

10. Jos neatrodo nei berniukiškai, nei vaikiškai

Pažinojau vaikinų, kuriems patiko liesutės merginos, moterys, nes jiems tai – nebrandumo ženklas. Daugeliui vyrų apvalumai siejasi su motiniškumu, su brandesnėmis moterimis, taigi pasimatymai su liesomis moterimis jų netenkina. Kitiems vyrams atrodo, kad susitikinėti su liesutėlaite moterimi – tas pats lyg susitikinėti su vaikinu, o jie nenori šitaip jaustis.

Žinoma, yra vyrų, kuriems patinka lieknos, netgi liesos moterys, bet ne ką mažiau vyrų, kuriems patinka apvalumai ir iškilios formos. Pavyzdžiui, italams ir graikams patinka apskritutės damos.

Na, o pabaigai pridursiu – nesvarbu, kiek sveri, visada atsiras vyras, kuriam patiksi. Šventa tiesa. Tad užuot krimtusis dėl kelių kilogramų, slėpusi figūrą, eik linksmintis. Nejau nenori pademonstruoti savo grožybių?