Naujas tyrimas atskleidė šokiruojamą sąsają tarp pėdų dydžio ir neištikimybės – pasirodo, kuo didesnės vyro pėdos, tuo didesnė tikimybė, kad jis linkęs į neištikimybę.

Teigiama, kad vyrai, kurie nešioja 44,5 dydžio ar didesnius batus, dvigubai dažniau linkę apgaudinėti partnerę, lyginant su tais, kurių batai mažesni nei 44,5 dydžio.

Tyrimo metu buvo apklausti 1 500 svetainės narių vyrų. Paaiškėjo, kad yra sąsaja tarp vyrų pėdų dydžio ir jų polinkio į neištikimybę. Paaiškėjo, kad ištikimybės nepuoselėjantys vyrai dažniausiai nešiojo 44,5 dydžio batus, o ištikimiausi vyrai nešiojo vienu ar trim dydžiais mažesnius batus.

„Dauguma sakytų, kad neištikimybę lemia ne tik pėdų dydis, tačiau duomenys nemeluoja. Vyrai, kurie nešioja 44 dydžio ir didesnius batus sudaro 85 proc. svetainės lankytojų. Likusieji 15 proc. nešioja mažesnių dydžių batus. Regis, moterys, kurių sutuoktinių kojos mažesnės, naktį gali miegoti ramiai, o tos, kurių vyrų pėdos didesnės, galbūt turėtų būti apdairesnės“, - sakė tyrimus užsakiusios bendrovės atstovas Christianas Grantas.

Įdomu tai, kad mokslininkai neįžvelgė ryšio tarp moterų pėdų dydžio ir neištikimybės. Taip pat įdomu, jog tyrimų rezultatus patvirtina kai kurios garsenybės – Billo Clintono, Tigerio Woodso, Hugh Granto ir Gavino Rossdale‘o pėdos yra 44 dydžio ar didesnės.

Na, o kito tyrimo autoriai atrinko tipinio brito lovelaso bruožus. Taigi mielos damos, atsiminkite:

Jei jūsų susižavėjimo objektas yra maždaug 1,8 m ūgio blondinas su rudomis akimis, didžiausia tikimybė, kad jis bus neištikimas.

Dažniausiai partneres apgaudinėja vidutinio amžiaus Londone gyvenantys, vadovaujamas pareigas užimantys vyrai, per metus uždirbantys apie 50 – 70 tūkst. svarų.

Neištikimi būna ir vyrai, kurie yra romantiški, tačiau miegamajame mėgsta sekso žaislus.

Linkę nusukti kairėn vyrai mėgsta tenisą, žiūrėti filmus, o po 4 – 7 metus trunkančių santykių ima dairytis kitur.