1. Pokyčiai

Taip, moters kūnas keičiasi bėgant metams. Bet mes turime omenyje ne dešimtmečius, o mėnesius. Dailiosios lyties atstovių iškilumai keičiasi netgi mėnesio laikotarpyje. Tai priklauso nuo ciklo. Kartais krūtys primena dvi tuoj sprogsinčias padangas, kartais – minkštus vandens balionėlius.

2. Skausmas

Deja deja, bet ne visos moterys sudrėksta, vos vyras prisiliečia prie jos spenelių. Kai kurioms moterims per PMS krūtys yra tokios jautrios, kad net skauda. Todėl kandžioti ir gnaibyti jų nevalia. O jei kalbant visai atvirai, kurį laiką jų geriau visai neliesti.

3. Prakaitas

Krūtys prakaituoja. Kaip ir visas žmogaus kūnas.

4. Be konkurencijos

Skirtingai nei vyrai, moterys viena kitos krūtų dažniausiai nenužiūrinėja. Todėl ir prašyti įvertinti kitų dailiosios lyties atstovių apvalumų neverta.

5. Speneliai

Speneliai yra išties jautrūs. Tačiau moterims dažniausiai nepatinka, kai juos vyrai kandžioja ir tampo lyg maži vaikai (žiūrėti į 2 punktą). Geriau juos glamonėti visu delnu.

6. Skirtumai

Moters krūtys yra skirtingo dydžio. Kaip ir antakiai.

7. Patogumai

Gulėti ant krūtinės kartais gali būti gana sudėtinga, ypač ant kieto paviršiaus, tačiau tikrai įmanoma. Tiesa, didesnių krūtinių savininkės, ypatingai per PMS, tikrai norėtų turėti čiužinius su dviem išskobtomis duobutėmis.

8. Žaidimai

Jie yra nuostabūs žaisliukai. Moterys mėgsta juos liesti, kaip ir vyrai savo mažąjį draugužį. Glamonejant savo iškilumus galima lengvai nusiraminti.

9. Forma

Natūrali krūtinė neturi vienos formos. Gulint, stovint ir atsiklaupus jos forma bus kardinaliai pakitusi. Nebent tai yra implantai.