Iki santuokos šie garsūs Rusijos šou verslo rykliai kartu gyveno dešimt metų. 15 metų drauge esantys įsimylėjėliai augina dvynukus – Lizą ir Harį. Tiesa, dėl brandaus A. Pugačiovos amžiaus vaikų jiems susilaukti padėjo surogatinė motina.

Apie savo šeimyninius santykius su žurnalistais gana atvirai bendraujanti atlikėja netgi papasakojo apie savo intymų gyvenimą su 27 metais jaunesniu sutuoktiniu.
Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas

„Juk esame suaugę. Tik pirmą kartą jį pamačiusi pajutau didžiulį seksualinį potraukį. Iš savęs to tikrai nesitikėjau, – pasakojo Alla. – Aš tiesiog kiaurai mačiau ir jaučiau, kad jis yra tobulas meilužis. Tuo metu man to kaip tik ir reikėjo. Daugiau apie nieką negalvojau. Apie ką daugiau galėjau galvoti žiūrėdama į tokį vyrą?“

Gana intymūs klausimai porai buvo užduodami nuo draugystės pradžios. Į juos Maksimas su Alla atsakydavo kaip susitarę, kad seksas jų gyvenime buvo, yra ir bus.
Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas

„Tam, kad išlikti geros seksualinės formos, mylėtis reikia tris kartus per savaitę. Geriausia – po pietų. Ir po to gerai pamiegoti“, – savo atvirumu stebino primadona.

Aistra ir seksualinis portraukis išaugo į didžiulę ir neblėstančią meilę. Visai neseniai vienoje TV laidoje paklausta, ar mylės Galkiną iki gyvenimo pabaigos, Alla susimąstė: „Tikiuosi, kad iki galo. Arba kuo ilgiau. Niekas nieko nežino, niekada nesakyk niekada. Jis juk gali kažką kitą įsimylėti. Aš jau turbūt nebe... Nors, velniai žino, nereikia būti tokiai užtikrintai“.
Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas