1. Jis klauso. Vyrai kartais kaip vaikai: jie sutelkia dėmesį tik į tuos dalykus, kurie jiems tikrai patinka. Jei jis tave myli, tuomet jūsų balsas jam yra mylimiausia muzika. Viskas, ką jūs sakote, jam labai svarbu.

Mylintis vyras ne tik jus girdi, bet ir atkreipia dėmesį į jūsų žodžius. Jis taip pat priima ir vertina jūsų patarimus ir gerbia nuomonę.

2. Jis ginčijasi. Taip, tai tiesa. Kivirčai nebūtinai byloja apie jūsų byrančius santykius. Jei jis tikrai tave myli, jis yra pasirengęs investuoti savo laiką, dėmesį ir jėgas į jūsų santykius. Jam rūpi, kas atsitiks su jais, todėl yra pasirengęs diskutuoti, nes ginčuose gimsta geriausi sprendimai.

3. Jis aukojasi dėl jūsų laimės. Jei jis keičia savo planus vos jums paprašius, tai yra didžiausia jo meilės ir pagarbos išraiška. Tai rodo, kad jūs esate svarbiausias prioritetas.

4. Jis kovoja už savo meilę. Jis bijo prarasti jus, todėl yra šiek tiek pavydus.

5. Jis didžiuojasi jūsų pasiekimais. Kai vyras myli moterį, visus jos laimėjimus suvokia kaip asmeninius pasiekimus. Tai beveik tas pats, kaip tėvai didžiuotųsi savo vaikų pergalėmis. Mylintis vyras nekonkuruoja su savo moterimi, o švenčia jos pergalę kartu.

6. Jis mano, kad esi graži net ir blogiausiomis dienomis. Juk meilė yra ne išvaizda. Suaugę žmonės supranta, kad maišeliai po akimis, spuogai ar herpis ant lūpų yra natūralus dalykas.

7. Jis rūpinasi tavo draugais ir šeima. Jis supranta, kad šie žmonės yra jums svarbūs ir jei jie yra laimingi, jūs taip pat esate laimingi. Mylintis vyras visada kantriai klausysis istorijų apie juos.

8. Jis nebijo pasirodyti silpnu. Nors tai yra gana sunku. Bet jei jis tave myli, jis parodo, kad bijo prarasti. Tačiau taip jis parodo ne savo silpnumą, o savo meilės jėgą.