Avinas

Šis aistringas Zodiako ženklas gali apsieiti ir be ilgų preliudijų. Audringas seksas šuniuko poza jam - idealus būdas jo seksualiniam apetitui patenkinti.

Jautis

Jausmingi Jaučiai dievina aistringą ir ilgą seksą. Šiems Zodiako ženklams patinka mylėtis žiūrint į akis, todėl jiems idealiausiai tinka misionieriaus poza.

Dvyniai

Jiems patinka viskas, kas neįprasta. Greitukas atsistojus ir prirėmus partnerę prie sienos - kodėl ne? Dvyniai yra tobulas ženklas eksperimentams lovoje.

Vėžys

Jei norite patenkinti Vėžį, teks išmokti būti lanksčiam. Nes šiam Zodiako ženklui kartais norisi romantiško suartėjimo, o kartais - netradicinių pozų, kaip, pavyzdžiui, atsisėsti vienam priešais kitą, apsikabinti kojomis ir judėti vienodu ritmu.

Liūtas

Kuo ilgesnė preliudija prieš seksą su Liūtu, tuo geresnis orgazmas garantuotas. Pozos šiam Zodiako ženklui nėra tokios svarbios, kaip rodomi jausmai. Svarbu - pats suartėjimas su partneriu. Todėl jiems tinka šaukštelio poza, kai liečiasi kuo didesnis plotas kūno.

Mergelė

Mergelės lovoje linkusios daugiau duoti nei gauti. Todėl joms tinka visos pozos, kurios maloniausios partneriui.

Svarstyklės

Šie Zodiako ženklai yra tikri profesionalai lovoje ir išmano kur kas daugiau nei manote. Todėl juos seksualiniais žaidimais nustebinti ir pamaloninti nėra lengva. Tačiau Svarstyklėms visada patiks erotiška poza, kai sėdintį vyrą partnerė apsiveja kojomis.

Skorpionas

Skorpionams geras seksas yra jo antras vardas. Šiems Zodiako ženklams suteikti partneriams malonumą yra duota gamtos. Šuniuko poza, kai moteris pakėlusi klubus ir padėjusi galvą ant pagalvėlės, yra jo mėgstamiausia.

Šaulys

Mylėkitės visur, tik ne lovoje. Šiuos Zodiako ženklus labiau jaudina meilės akto vieta, o ne poza. Spontaniškumą mėgstančius Šaulius pamylėkite ant palangės, automobilyje, ant skalbimo mašinos vonioje, kieme po egle ir tt.

Ožiaragis

Jei mėgstate odinį botagėlį, tuomet su Ožiaragiais greitai rasite bendrą seksualinę kalbą. Leiskite jam pasijusti valdovu - taip suteiksite jam didžiausią malonumą.

Vandenis

Vandeniai mėgsta harmoningą seksą, kai laiminga pabaiga džiaugiasi tiek jis, tiek ji. Mėgstamiausia jo poza - kojas ant partnerio pečių užsikėlusi moteris. Vandeniams emocinis ryšys su partneriu yra labai svarbus. Jei jo nėra - nepadės jokia poza.

Žuvys

Žuvys labai gerai jaučia visas partnerio erogenines zonas, todėl jo užvesti ant kelio niekada nereikia. Bet jei norėtumėte suteikti jam didesnį malonumą, nusisukusios jojikės poza Žuvis įaudrins visada.