Apklausų duomenimis, vyrams labai svarbu, kad jo svajonių moteris mylėtų ir vertintų savo partnerį.

„Mano žmona myli mane už tai, koks aš esu. Ji yra su manimi ne todėl, kad tikėjosi, jog ateityje tapsiu kažkuo ypatingu. Ji tiesiog norėjo būti su tikruoju manimi. Ir nepaisant mano keistų įpročių ir erzinančių manierų, mano moteris vis dar nori būti su manimi“, - paaiškina vienas apklaustųjų.

Paprašyti konkrečiai įvardinti bruožus moters, kurią norėtų vesti, kai kurie vyrai savo atsakymais privertė susimąstyti ir pakeisti nuomonę apie stipriąją lytį.

„Aukšta, tamsi, graži, turinti naudingų šeimos ryšių, paveldėjusi daug turto. Kol nesutikau savo žmonos, turėjau labai ilgą ir reiklų sąrašą. Tačiau iš tiesų vyrams yra svarbios moters vertybės, ar jos sutampa. Išvaizda keičiasi, tačiau bendros vertybės lieka visam gyvenimui, - paaiškina kitas. - Kas iš to, kad turėsi karščiausią panelę visame pasaulyje, bet ji nekęs skaityti ar nenorės tobulėti.“

Aš noriu tokios moters, su kuria galėčiau padiskutuoti, tačiau nesusipykti. Man daug įdomiau būti su žmogumi, kuris privers mane pergalvoti tam tikrus dalykus.

Kai kurie vyrai neslėpė, kad tobula moteris neturi būti nuolanki tyli pelytė, kuri sutinka su bet kokia vyro nuomone.

„Aš noriu tokios moters, su kuria galėčiau padiskutuoti, tačiau nesusipykti. Man daug įdomiau būti su žmogumi, kuris privers mane pergalvoti tam tikrus dalykus nei nuolat dirbtinai šypsosis ir su viskuo sutiks“, - tikino apklausos dalyvis.