Nieko stebėtino, kad ir užaugus šie įpročiai išlieka galvoje. Seksas – natūralus suaugusių žmonių aktas, o nuo slaptų norų dar niekas nenukentėjo.

Ir vis tik moterys drovisi, jaučia diskomfortą, kai kalba pasisuka apie intymius santykius. Surinkome visą slaptų merginų norų kolekciją, norų, kuriuos merginos drovisi atskleisti savo vaikinams. Taigi būtinai pasinaudokite šiais patarimais.

1. Nustokite būti nuspėjami, nustebinkite.

Visada mylitės trečiadieniais ir sekmadieniais? Nereikia mylėtis kasdien, tiesiog atpalaiduokite fantaziją.

2. Visos merginos svajoja apie iniciatyvų vyrą.

Merginos nenori pastoviai mylėtis misionieriaus poza. Be to, jos nori, kad kartais vyrai perimtų iniciatyvą į savo tvirtas vyriškas rankas – tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme.

3. Joms patinka dėmesys...

Tai gali skambėti banaliai, tačiau moterims patinka, kai vyrai lepina jas rožėmis, vynu ir, žinoma, bučiniais.

4. Moterims patinka aistros naktį.

Bet tai nereiškia, kad negali palepinti jos prieš pusryčius.

5. Paklausk, kokių slaptų norų ji turi.

Seksas – geriausias tarpusavio supratimo būdas. Paklausk savo merginos apie slaptus jos norus. Sužinosi, kokie prisilietimai, glamonės teikia jai didžiausią malonumą.

6. Manai, pakanka 10 minučių? Neskubėk.

Jei niekur neskubi, pasimėgauk kiekviena bendro gyvenimo sekunde. Pažiūrėkite vienas kitam į akis, laikykitės už rankų, lėtai nusirenkite – branginkite kiekvieną akimirką. Nurenginėkite ją labai lėtai – pradėkite nuo palaidinės ir sijono, paskui pereikite prie apatinių. Šie veiksmai turi būti neatsiejami nuo glamonių ir bučinių.

7. Merginoms patinka oralinis seksas.

Oralinio sekso pojūčiai skiriasi nuo įprasto sekso. Neskubėkite pereiti prie lytinio akto. Bučiuokite jai kaklą, krūtis, paskui lėtai keliaukite žemyn.

8. Neapsiribokite viena vieta.

Nereikia nuolat mylėtis lovoje. Pabandykite pasiausti ant sofos, virtuvėje, o ypač – duše.