Tuo įsitikino ir viena mergina Lindsay, nusprendusi sudalyvauti TV laidoje ir patikrinti, ar jos vaikinas Michaelas yra ištikimas ir sugeba atsilaikyti pagundai.

Slaptos kameros užfiksavo Lindsay vaikiną prekybos centre, kur jį netikėtai užkalbina nepažįstama mergina – modelis Lisa Rodriguez. Iš Las Vegaso neva atvykusi panelė paprašo supažindinti ją su nauju miestu, pradeda žarstyti Michaelui komplimentus, girti vaikino tatuiruotes, žavėtis jo ištreniruotu kūnu. Įspūdingai atrodanti nepažįstamoji sulaukia netikėto atsako: Michaelas užkimba ant masalo ir pradeda nedrąsiai koketuoti su modeliu.

Galiausiai jų pokalbį susitariamas pratęsti per pasimatymą, pora apsikeičia numeriais. Padrąsintas vaikinas paliečia stangrų Lisos užpakaliuką, paklausia, ar jis tikras. Paklaustas, ar yra vienišas, jis atsako, kad merginos neturi, tik „su kai kuo kalbasi“.

Jiedu stengiasi palaikyti kuo artimesnį kontaktą ir atsisveikindami netgi apsikabina.

Kaip reagavo visą šį slaptą įrašą stebėjusi Lindsay? Iš merginos veido išraiškos, jos širdis subyrėjo į šipulius. „Man bloga, nebegaliu daugiau žiūrėti. Nebenoriu matyti jo veido“, - stebėdama su kita flirtuojantį vaikiną prisipažino Lindsay.

Po pasimatymo Michaelas gražuolei Lisai parašė dvi žinutes, atsiuntė savo nuotrauką.

Vaizdo įrašą, kaip lengvai suviliojamas Michaelas, ir kaip tokią nemalonią situaciją stebėjo Lindsay, galite pamatyti čia: