Jeigu aplinkui esančių vyrų paklausinėtumėte, kas moteriai prideda grožio, o kas jiems atrodo labai nepatrauklu, gali būti, kad smarkiai nustebtumėte. Štai tie trūkumai, kurie iš tiesų mums suteikia žavesio, seksualumo ir išskirtinumo:

Akiniai. Daugelis merginų juos laiko atgyvena, kankinasi kasdien į akis kišdamos kontaktinius lęšius. Tačiau vyrams akiniuotos moterys patinka, jos atrodo protingesnės, kietesnės, labiau pasitikinčios savimi. Jei manote, kad akiniai užgožia makiažą, akių grožį, pagalvokite apie kontaktinius lęšius. Tačiau neužmirškite ir akinių!

Platūs klubai. Kad ir kaip vyrai grožėtųsi Beyonce ar Jennifer Lopez užpakaliuku, mes pačios netikime, kad platūs mūsų klubai vyrams yra patrauklu ir seksualu. Platūs klubai yra tikras moteriškumo, vaisingumo, sveikumo simbolis. Juk kaip tada atrodo išlankstytas moters kūnas – talijos įdubimas, klubų ir krūtinės iškilumai, kaklo įlinkimas. Tiesiog pamėginkite į save pažvelgti iš šono mylimo vyro akimis.

Nosis su kuprele. Net jei šimtą penkiasdešimt kartų mąstėte apie rinoplastiką, vyrams charakteringas moters profilis visai netrukdo! Graikų deivės bruožai rodo stiprų charakterį, valią, ištikimybę savo principams. Neskubėkite tiesinti nosies – galbūt ji yra jūsų išskirtinumas ir privalumas, kurį tik jūs pati laikote trūkumu, norėdama save įgrūsti į išgalvotus grožio standartus.

Nedidelis pilvukas. Rinkės virš klubų vyro nedžiugins, tačiau patrauklus riebaliukų sluoksnis, kad vyras turėtų ką pažnaibyti ar kaip pakreipti jus meilės žaidimu metų, yra pats tas. Pasikliaukite šia tiesa. Moters kaulai ir skūra lovos džiaugsmų nežada. Dar neišsimiegosite nuo tų kaulų barškėjimo...

Nedidelė krūtinė. Gal tiksliau reikėtų rašyti – normali krūtinė, tačiau palyginti su tuo bumu, kai implantai tapo bene įprastu reiškiniu, ji atrodo mažutė. Neneigsime, kad vyrams patinka pilna krūtinė, bet daug svarbiau jiems ne dydis, o išvaizda – kad krūtinė nebūtų nutįsusi, suglebusi, ištampyta. Mažos stangrios krūtys – labai gražu.

Patrauklus nerūpestingumas. Sutvarkyti moters plaukai ir nagai – vienas patraukliausių vyrams dalykų, tačiau... Įsivaizduokite save su paglamžytais vyro marškinukais, aksominiais šortukais, be makiažo ir sutaršytais plaukais, lyg būtumėte ką tik atsikėlusi po popietinio pogulio... Vyrams šis vaizdas, šis patrauklus jūsų atsainumas savo išvaizdai tiesiog veda iš proto. Aišku, jei kasdien neišlysite iš pižamos, gali atrodyti, kad tiesiog virtote nusivylusia namų šeimininke.

Tarpas tarp dantų. Jau atmintinai žinomi pavyzdžiai – Madonna, Vanessa Paradis, Georgia May Jagger... Visos jos su tarpeliu tarp priekinių dantų ir visos laimingos bei žinomos! Tad nebandykite eiti pas odontologą. Tai jūsų privalumas, o ne trūkumas.
Vanessa Paradis

Didelis užpakaliukas. Paklausytumėte, ką vyrai kalba apie podiumu vaikščiojančius modelius...Dėl jų sudžiuvusių užpakaliukų vyrai tikrai neina iš proto. Jei gamta atseikėjo gerą, didingą subinaitę, tai ir kraipykite ją! Būkite linksma, šauni, šmaikšti, ir ta moteris, kuri stovi priešais jus labai taisyklingais centimetrais per visas horizontalias apimtis, neabejotinai nublanks.