Tokia liga iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti visai maloni, tačiau ilgainiui tai tampa našta ne tik pačiam sergančiajam, bet ir visiems jo artimiesiems. Nuolatinės išdavystės, krūva meilužių ir lytiškai plintančios ligos - visa tai ir dar daugiau trukdo šiems žinomiems vyrams gyventi darnioje santuokoje.

Reperis Kanye Westas ilgai neigęs kalbas apie galimą priklausomybę seksui, vyras galiausiai pripažino turintis šią problemą. Atlikėjas atskleidė, jog nuo pat jaunystės jautė didelį poreikį lytiniams santykiams. Tačiau jo partnerei Kim Kardashian, kuri šiuo metu laukiasi jo vaiko, tai visai netrukdo.

Serialo „X failai“ žvaigždė David Duchovny bene atviriausiai iš visų šou pasaulio žvaigždžių prabilo apie priklausomybės seksui rimtumą. Vos šeimos nesugriovęs, nuo nesugebėjimo atsispirti svetimoms moterims vyras apgailestavo nieko negalintis padaryti. Prieš dvejus metus aktorius savanoriškai kreipėsi į medikus, prašydamas padėti susitvarkyti su šiomis problemomis.

Savo buvusiai žmonai net keletą kartų neištikimas buvęs geriausias pasaulyje golfo žaidėjas Tigeris Woodsas prisipažino taip pat kenčiantis dėl priklausomybės seksui. Neseniai vyras praėjo šešių savaičių reabilitacijos kursą, skirtą „seksoholikams“. Tačiau tai jam nepadėjo išsaugoti santuokos. Šiuo metu vyras draugauja su slidininke Lindsey Vonn, kuri taip pat prisipažino turinti panašią priklausomybę.

Buvęs aktorės Sandros Bullock vyras Jesse James taip pat yra priklausomas nuo sekso. Po šešerių santuokos metų jiedu išsiskyrė dėl jo nenumaldomo potraukio ir nesibaigiančių išdavysčių. Vyras po skyrybų išvyko gydytis į priklausomybių centrą Arizonoje.

Britų komikas Russellas Brandas pats prisipažino kentėjęs nuo priklausomybės seksui. Anksčiau vyras tikino, jog sutikęs dabar jau buvusią žmoną, dainininkę Katy Perry, su šia problema sugebėjo susitvarkyti. Vyras prisipažino nesugebėjęs suskaičiuoti visų moterų, su kuriomis yra permiegojęs. Tarp jų – ne tik širdies draugės, tačiau ir prostitutės. Būtent ši liga ir nepadėjo išsaugoti santuokos su žmona.

Gražuolis dainininkas John'as Mayeris taip pat prisipažino esąs priklausomas nuo sekso. Nors vyras dar nesikreipė į gydytojus, apie jo besaikį norą mylėtis žiniasklaidai vis dažniau pasakoja jo meilužės.

Žinomas aktorius Charlie Sheenas yra prisipažinęs permiegojęs su daugiau nei 5000 moterų. Šis skaičius privertė prabilti ne vieną slaptą meilužę, pasakojusią apie keistus vyro seksualinius poreikius lovoje.

AFP, Reuters/Scanpix nuotr.