1. Rankinės ir batų spalva

Žinoma, nėra reikalo panikuoti, jei apsiavėte juodus batelius ir išėjote į miestą su juoda rankine. Tačiau jei nusipirkote mėlyną ar rožinę rankinę, nėra jokio reilalo būtinai ieškoti tokios pačios slapvos batelių.

2. Plaukų gumelė su papuošimais

Jei namuose vis dar turite gumelių, aptrauktų aksomine medžiaga ar karoliukais, išmeskite jas be gailesčio. Jos nepuošia netgi namuose.

3. Pažemintas liemuo

Tokios kelnės buvo madingos prieš 15-20 metų. Džinsai ar kelnės su itin žemu juosmeniu sudarko figūrą, „supjausto“ klubus ir išryškina net ir menkiausius riebaliukus ant šonų.

4. Blizgios pėdkelnės

Mes nekalbame apie įvairių atspalvių tampres. Tačiau jei jūsų spintoje yra bronzinį įdegį imituojančių ar blizgių kūno spalvos pėdkelnių, turėtumėte jas nedelsiant sukarpyti.

5. Auksiniai papuošalai

Aukso spalva yra ateinančių metų hitas. Tačiau tai nereiškia, kad vis dar madinga ant kiekvieno piršto nešioti po auksinį žiedą, rankas puošti auksinėmis grandinėlėmis, o kaklą - storomis grandinėmis.

6. Ilgi nagai

Ilgi akriliniai nagai - dar viena atgyvena, kurios reikia atsisakyti. Net jei manikiūrą puošia Swarovskio kristalai, nenatūralaus ilgio nagai atrodo neestetiškai ir neskoningai.

7. Dirbiniai iš cirkonio

Bižuterija ir pigūs blizgučiai dar nepapuošė nė vienos stilingos moters. Galbūt daiktai iš cirkonio masino paauglystėje, tačiau iš to reikėjo išaugti jau labai seniai.

8. Sunkios šukuosenos

Jei ruošiatės į vakarėlį, jokiais būdais nesidarykite torto ant galvos. Sudėtingos šukuosenos nebemadingos jau daug metų. Dabar vertinami ne perukai ar dirbtinės plaukų sruogos, bet natūralus plaukų grožis.

9. Batai-kanopos

Šią striptizo šokėjų pamėgtos avalynės madą prieš daug metų išpopuliarino Lady Gaga. Nors batų-kanopų mada jau seniai praėjo, bet dėl nežinomų priežasčių moterys ir toliau nešioja batelius su storais padais.

10. Klonas

Eini gatve ir negali atsistebėti, kiek daug seserų ir pusseserių gyvena šiame mieste! Merginos bereikalingai stengiasi atrodyti tarsi viena kitos klonai. Nebijokite būti išskirtinė, drąsiai eksperimentuokite. Negalvokite, kad sportiniai bateliai skirti tik sportui, o kostiumėlis neatskiriamas nuo lakuotų batelių.