Šio rudens kolekcijos karalienė – dirbtinė zomša. „Nepamiršome ir savo mėgstamo neopreno. Didelio populiarumo praėjusį sezoną sulaukę paltai ir švarkeliai grįžta atsinaujinę. Kolekcijos spalvos tokios kaip rusvai žalsva, cinamono, sodriai mėlyna diktuoja rudeninę nuotaiką. Ją pagyvina raudona – sodri, kupina elegancijos“, – pasakoja A.P. prekinio ženklo atstovė Aida Povilaitytė.

Naujausią rudens kolekciją pristatė modelis Laura Juozaitytė-Janavičienė. Sėkminga modelio karjera užsienyje besidžiaugianti moteris puikiai atitiko pristatyti naujos rudens kolekcijos koncepciją.

„Lauros ryškios, žalios akys ir veido bruožai labai tiko mūsų kolekcijai. Laura kiekvienam drabužiui suteikė gyvybės – nuotraukose tai atrodo puikiai“, – džiaugėsi dizainerė.

„Nemeluosiu, nesu lietuviškos mados gerbėja. Drabužiai dažnai būna per brangūs, yra tik keli, kurių kainos man yra priimtinos. Mieliau nusiperku vardinio prekinio ženklo rūbą už tokią pat kainą“, – sako L. Juozaitytė-Janavičienė.

Krepšininko Žygimanto Janavičiaus žmona džiaugiasi, kad ją pastebi ir Lietuvos kūrėjai. Reklamuoti savo šalyje gimusi prekinį ženklą yra visada malonu.

„Labai apsidžiaugiau sulaukusi kvietimo demonstruoti rudens kolekciją“, – šypsosi modelis.