Dabar jau 57-erių fetišo modelis iš Atlantos 1999 m. pateko į Gineso pasaulio rekordų knygą dėl stulbinančių savo formų. Neįtikėtinai milžiniškos moters krūtys, kurių kiekviena sveria net po 29,5 kg, o kiekvienos krūties ilgis siekia 1,3 m. Moteris teigia, kad jos krūtys pradėjo augti, kai jai buvo penkeri, o kai jai buvo vos devyneri, jos jau buvo 86D dydžio, rašo nypost.com.

„Kai buvau paauglė, mane liūdino vis augančios krūtys“, - pasakojo moteris. „Galiausiai man diagnozuota gigantomastija – būklė, kai lėtai, tačiau užtikrintai didėja krūtų audinio apimtys, štai kodėl mano krūtys auga net ir šiandien“, - teigė ji. Bendraamžiai A. Hawkins-Turner pravardžiuodavo, o mergina tikina nerimaudavusi, kad berniukai su ja nori eiti į pasimatymą tik dėl didelės jos krūtinės.
Norma Stitz

Vis dėlto 1991 m. moteris pagaliau sutiko savo gyvenimo meilę – 20 metų vyresnį karininką Alleną Turnerį. „Savo nuostabai sužinojau, kad Allenui patinka didelės moterys ir jis mano, kad mano krūtys nuostabios“, - džiaugėsi ji. „Nepaisant amžiaus skirtumo mes puikiai sutarėme. Dėl jo didėjo mano pasitikėjimas savimi, jis kartodavo, kad esu graži, priėmė mane ir mano vaikus.“ – savo gyvenimo istoriją pasakojo A. Hawkins-Turner.

Po penkerius metus trukusios draugystės pora susituokė ir A. Turneris savo išrinktąją paskatino maksimaliai išnaudoti itin didelę krūtinę. „Jis paragino mane išsiųsti kelias nuotraukas į žurnalą praėjus metams po to, kai susitikome, o tada pasipylė užklausos.“ – teigė ji. „Tai buvo žurnalas, kuriame publikuotos baltų moterų nuotraukos, ir aš ten atsidūriau, taigi, kaip įtariu, pasiekiau dar vieną rekordą“, - teigė įspūdingų formų savininkė.

Nuo tada A. Hawkins-Turner karjera ėmė klestėti, ji sukūrė internetinę svetainę ir apmokestino vyrus, pageidavusius pamatyti jos krūtis. Vos per kelis mėnesius užsiregistravo per milijoną vartotojų ir per pirmuosius metus ji uždirbo 50 tūkst. JAV dolerių (44 767 eurus).

Moteris linkusi už sėkmę dėkoti sutuoktiniui ir teigia, kad be jo ji nebūtų pasiekusi tokių karjeros aukštumų. Kaip bebūtų liūdna, 2003 m. jis mirė nuo plaučių vėžio, tačiau moteris pradėtus darbus tęsė: dirbo modeliu, skaitė paskaitas ir dalyvavo specialiuose pasirodymuose. Gydytojai išskirtinių formų amerikietei rekomendavo atlikti krūtų mažinimo operaciją, tačiau ji siūlymo nepriėmė. „Nenoriu pyktis su gamta. Krūtims augant vystėsi jas prilaikantys nugaros raumenys“, - tikino ji.
Norma Stitz

„Kai skrendu lėktuvu, man reikia daugiau vietos, ypač atsargi turiu būti leisdamasi laiptais“, - pasakojo ji. Moteris tikino negalinti miegoti ant nugaros, nes jos grožybių svoris gali ją traumuoti, seksu užsiimti ji gali tik gulėdama ant šono ir negalėjo maitinti krūtimi savo vaikų Dariuso ir Claros, nes paprasčiausiai juos būtų uždusinusi.

Vis dėlto ji pripažįsta, kad visi šie nepatogumai mažareikšmiai, nes krūtys savininkei uždirbo daugiau nei milijoną JAV dolerių. „Mano verslas suteikė galimybę vaikams mokytis koledže, atsirado automobilių, gražių namų, keliauju po pasaulį, esu pati sau viršininkė“, - pasiekimus vardijo didžiakrūtė amerikietė. Moteris tikina, kad jos vaikai didžiuojasi savo mama, tačiau kartais įtūžta, kai gerbėjai ją godžiai nužiūrinėja.

Dabar moteris jau švenčia savo neįprasto verslo 25-metį ir imasi kitų natūraliai dideles krūtines turinčių modelių paieškomis visame pasaulyje. Moteris tikina norinti padėti joms tapti modeliais jos sukurtoje internetinėje svetainėje. „Raginu bet kokio amžiaus ir formų moteris iš JK, Europos, Azijos, Australijos ir JAV siųsti man nuotraukas ir gyvenimo aprašymus, jei jas domina įspūdinga modelio karjera, panaši į manąją“, - viliojančiu darbo pasiūlymu dalijosi įspūdingų formų moteris.

Aptemptas sukneles mėgstanti dėvėti ir liemenėlių atsisakiusi A. Hawkins-Turner liepos mėn. pabaigoje pradėjo dalyvauti šou Las Vegase, dalina autografus ir rengia seminarus. Dažniausiai šiai neeilinei moteriai dalyvaujant renginiuose ją apsupa gerbėjai, todėl jai tenka samdytis apsaugos darbuotoją. „Gerbėjai mane persekioja, kai pasirodau viešumoje, mane apsupa moterys ir vyrai“, - tikino ji. „Pirmą kartą supratau, kad man reikia apsaugos, kai atvykau į naktinį klubą prieš trejus metus ir buvau tiesiog apsupta minios, mane tai pribloškė“, - pasakojo A. Hawkins-Turner. Dažnai jai pasirodžius viešumoje aplink susiburia per 300 asmenų, o kai kurie mėgina ją liesti, tiesia rankas jos viršutinės kūno dalies link. „Galbūt turiu didžiausią krūtinę pasaulyje, galbūt esu modelis, vis dėlto prašau žmonių gerbti mano asmeninę erdvę“, - įspėjo ji. Kai moteris nekeliauja, nesirodo viešumoje ir neskaito paskaitų, ji būna namuose ir daro tai, ką daro visos mamos. „Tiesiog taip jau nutiko, kad esu mama, turinti didžiausią krūtinę pasaulyje ir verslo gyslelę“, - tikino ji.