Grožio tinklaraštis Beautyprint pateikia pagrindines taisykles, kurių laikantis niekas neatspės jūsų amžiaus!

Auginkite plaukus!

Pirmasis patarimas – nerūpestingumas! Paleisk visas savo garbanas ir duok joms tai, ko nori – netvarkos, apimties ir vėjavaikiškumo. Visos tos šukuosenos, kuomet norime atrodyti solidžiai ir tvarkingai gali pridėti kelis metelius. Nori nemokamo patarimo? Nekvaršink galvos apie tai, kaip šiandien turi plaukus surišti ar supinti. Pažvelk į veidrodį ir nusišypsok, nes palaidais plaukais atrodai daug jaunesnė! Netiki mumis? Tik pažvelk į C. Diaz – jai 43-eji.
Paprastas patarimas – jei gali nekirpti plaukų, nekirpk – kuo jie ilgesni, tuo esi panašesnė į universitetą ką tik baigusią studentę. Ilgi plaukai išryškina veido bruožus ir jaunina.
Claudia Shiffer

Pasirūpink putomis

Ką daryti toms, kurių plaukai ploni ir tiesūs? Tikra tiesa, kad kuo plaukai ilgesni, tuo jie darosi sunkesni ir „prilipina“ prie galvos. Mūsų rekomendacija – patrumpinti plaukus maždaug iki pečių – taip suteiksite iliuziją, kad jų yra kur kas daugiau, o ir pakelti juos nuo šaknų bus paprasta.

Liepk stilistui tai padaryti, jei nori išvengti amžiaus krizės. Tuomet pasistenk, kad Tavo vienas ištikimesnių draugų būtų putos ar milteliai, skirti plaukų apimčiai didinti ir pakelti nuo šaknų. Viena minutė ryte ir jau esi pasiruošusi.

Ką daryti su trumpa šukuosena

Keliaukime dar trumpiau – plaukai iki smakro sukuria iliuziją, kad turi daugybę plaukų – jokios minties apie tai, kad jie ploni ar dar blogiau - slenka! Svarbiausia – geras kirpimas, kuris jaunina.
Gwyneth Paltrow

Ploni ar stori plaukai – ne problema, tačiau greitai besiriebaluojantys – jau iššūkis. Siūlomas sprendimas norinčioms nusimesti nuo pečių metų naštą ir atrodyti jaunatviškai – asimetriškas kirpimas.

Greitai įsielektrinantiems plaukams irgi yra sprendimas. Taip jau yra, kad metams bėgant, ne tik organizmas, bet ir tie patys plaukučiai pasiruošę „išeiti iš proto“. Klysti, jeigu galvoji, kad ilgesni plaukai padės apsisaugoti nuo šios problemos – tai tampa tik dar didesniu iššūkiu. Geriausia, jei plaukai yra vidutinio ilgio, vos siekiantys pečius. Tai – idealus ilgis norint „sukontroliuoti“ plaukus, priversti atrodyti stipresnius ir sveikesnius.
Rosamund Pike

Garbane, jei ieškai atsakymo, kaip atrodyti jauniau – štai: jokiu būdu nekeisk plaukų struktūros vien dėl to, kad lygius plaukus turinčios moterys atrodo jauniau. Ilgi, garbanoti ir iškarpyti plaukai – tai, ko Tau reikia. Stilisto paprašyk, kad prie veido plaukus iškarpytų, o galiukus išplonintų.

Jei esi trumpaplaukė garbanė – nepergyvenk, nes ir iki smakro garbanoti plaukai atrodo įspūdingai, netgi kiek prancūziškai. Tik nepamiršk, kad jie turi būti pakelti nuo šaknų, turėti apimties.
Kitas svarbus dalykas, kuris aktualus bet kokio amžiaus žmonėms – sveiki, gyvybingi ir žvilgantys plaukai visada atrodo geriau. Tad rūpinkis jais visais metų laikais ir amžiaus tarpsniais.
Shakira